Hoitajat ja avustava henkilökunta

Tervetuloa hoitajaksi meille. Työpaikkana Coronaria sopii erinomaisesti sinulle, joka arvostat ammatillisesti haastavaa ja mielekästä työtä, työn vapautta ja hyviä vaikutusmahdollisuuksia oman työn hallintaan.

Meillä voit hoitajana työllistyä useisiin eri työtehtäviin kuten sairaanhoitajaksi, lähihoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai välinehuoltajaksi. Työmahdollisuuksia löytyy myös perusterveydenhuollosta ja erikoissairaanhoidosta, joissa voidaan työskennellä esimerkiksi psykiatrisena sairaanhoitajana, röntgenhoitajana, tähystyshoitajana, silmähoitajana sekä unihoitajana.

Hoitotyön lisäksi lähihoitajat tekevät monipuolisesti muita työtehtäviä kuten välinehuoltoa, vastaanottoa, asiakaspalvelua sekä jononhallintaa. Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat voivat tehdä myös asiantuntijatyötä sekä hoidon tarpeen arviointia.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa sekä laadukasta palvelua, hoivaa ja huolenpitoa. Pidämme erityisen hyvää huolta henkilökunnastamme. Henkilöstö - ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Tarjoamme joustavan, mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä työssä sekä kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut.

Työyhteisö Coronarialla on todella innovatiivinen ja meillä on vahva halu kehittyä sekä kasvaa alan parhaaksi toimijaksi.

Hoitajamme ovat arvostaneet kovasti sitä, että heillä on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin, ottaa vastuuta sekä kehittää työn sisältöä.

Yhteyskoordinaattori
Hoitajat istuvat kahvihuoneessa ja nauravat.

Hyviä puolia hoitajan työssä Coronarialla

  • Vaikuttamismahdollisuudet omaan työhön
  • Mahdollisuus uralla etenemiseen
  • Työskentely huippuammattilaisista koostuvassa tiimissä
  • Kotimainen työnantaja
  • Hyvät työsuhde-edut

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa ja tässä asiakaspalvelijamme ja hoitajamme ovat erittäin tärkeässä roolissa.

Sanna Hämäläinen ja Sanna Leskelä, lähihoitajat Oulun tähystysklinikka

Hoitajat ja avustava henkilökunta lukuina

100 %
Kotimainen
4,1/5
henkilöstötyytyväisyys

Ota yhteyttä