nainen hymyilee hammashoitaja

Suun terveyden hoitohenkilökunta

Tarjoamme sinulle työtä, jossa toiveesi huomioidaan. Etsimme positiiviseen ja energiseen joukkoomme ammattitaitoista hoitohenkilökuntaa – suuhygienistejä, hammashoitajia sekä välinehuoltajia.

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa sekä laadukasta hammashuoltoa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja koulutamme asiantuntijoitamme.

Toimintamme perustana on huippuammattitaitoinen henkilökunta, asiakaslähtöinen ja sujuva palvelutoiminta sekä arvostus jokaisen toimipaikkamme paikallisuutta kohtaan. Toimintamme kasvaa nopeasti ja haluammekin kasvaa sekä kehittyä alan parhaaksi toimijaksi.

Olemme myös suun terveydenhuollon kuntakumppani, joten yksityisten Coronaria Hammasklinikoiden lisäksi voit työskennellä meillä myös julkisen suun terveydenhuollon parissa.

Meillä hammasklinikalla on lämmin ja iloinen ilmapiiri, työskentely joustavaa, kollegiaalista, innostavaa ja tukea saa aina tarvittaessa. Meiltä löytyy parhaimmat hoitajat ja joka aamu on mukava tulla töihin.

Hammaslääkäri Elina, Coronaria Hammasklinikka Zeppelin ja Limingantulli

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Kokemuksia Coronarialla työskentelystä

Työllistämme jo 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistiä, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa. Yhdessä muodostammekin tiimin, joka on vertaansa vailla.

”Meillä kaikki saa olla omanlaisia ja tehdä työtä omalla asenteella ja työnjäljellään.”

Katso oheinen video, jossa suun terveyden ammattilaiset kertovat meillä työskentelystä.

Coronaria Hammasklinikka aula

Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen

  • hyvä yhteishenki työyhteisössä
  • kilpailukykyinen palkka
  • viihtyisät uudet työtilat ja välineet
  • töitä voit tehdä useammalla toimipisteellä
  • laajat työterveyspalvelut
  • toimipisteet hyvien kulkuyhteyksien varrella, töihin on helppo kulkea

Pääset vaikuttamaan

Meillä on mahdollisuus työskennellä pitkissä tai lyhyemmissä työsuhteissa, omien elämäntilanteiden mukaisesti. Työvuorosuunnittelu on joustavaa, joten pääset vaikuttamaan muun muassa työvuoroihin, vapaa -ja lomatoiveisiin.

Kattavat koulutusmahdollisuudet

Meillä kannustetaan elinikäiseen oppimiseen, joten tarjoamme monipuolisesti erilaisia koulutusmahdollisuuksia henkilöstölle, kuten LOVe-lääkehoito-, EA-, SÄVe- ja hygieniakoulutus. Järjestämme lisäksi koulutuksia yhteistyökumppaneiden kanssa.

Erinomaiset henkilöstöedut

Haluamme pitää huolta työntekijöistämme ja tarjoammekin työntekijöillemme loistavat työsuhde-edut. Käytössäsi on muun muassa Smartum -liikunta -ja kulttuurisetelit, silmälasietu, hierontaetu sekä Edenred-lounasetu.

Kotimainen

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus. Tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys.


OTa yhteyttä