psykologi ja asiakas keskustelevat

Psykologit

Tervetuloa mukaan Coronarian ammattilaisten joukkoon! Haemme joukkoomme asiantuntevia ja ihmisläheisiä psykologeja. Coronaria on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys.

Haluamme, että ammattilaisemme onnistuvat ja osaamisemme kukoistaa. Silloin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tuemme ja kannustamme asiantuntijoitamme onnistumisen polulla.

Sinustakin coronarialainen nyt tai tulevaisuudessa?

Voit vaikuttaa

Jotta työrytmi olisi hyvä juuri sinulle, voit suunnitella sen itsellesi sopivaksi. Tai elämäntilanteesi muuttuessa ja paikkakunnan vaihtuessa, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.

Henkilöstöedut tukemaan vapaa-ajan aktiviteetteja

Monipuolinen ja laadukas henkilöstön etupaketti mahdollistaa mukavaa tekemistä vapaa-ajallesi. Voit valita omaa elämäntilannetta tukevia henkilöstöetuja monipuolisesta valikoimasta.

Kouluttautuminen

Panostamme asiantuntijoidemme osaamiseen ja kehittymiseen muun muassa Cor Akatemian avulla. Cor Akatemia on rakennettu asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai kouluttajaksi, niin halutessasi.

Moniammatillinen työyhteisö tukenasi

Kaksin on parempi kuin yksin. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan apunasi on moniammatillinen työyhteisö. Työyhteisössä tuemme, kannustamme sekä konsultoimme toinen toisiamme.