psykologi ja asiakas keskustelevat

Psykologit

Tervetuloa mukaan Coronarian ammattilaisten joukkoon! Haemme joukkoomme asiantuntevia ja ihmisläheisiä psykologeja. Coronaria on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys.

Haluamme, että ammattilaisemme onnistuvat ja osaamisemme kukoistaa. Silloin myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Tuemme ja kannustamme asiantuntijoitamme onnistumisen polulla.

Sinustakin coronarialainen nyt tai tulevaisuudessa?


Salla-Mari Heiskanen, palvelupäällikkö, psykologi

Coronaria tukee psykologin uraa monipuolisesti – Salla-Mari Heiskasen kokemuksia

Salla-Mari Heiskanen on työskennellyt Coronarialla psykologina kolme ja puoli vuotta, jona aikana hän on päässyt näkemään psykologin työtä monesta eri kulmasta. Heiskasen mielestä Coronaria on monipuolinen työpaikka, jossa on vastavalmistuneena ollut mahdollisuus saada laaja silmäys siihen, mitä kaikkea psykologin työssä on mahdollista tehdä.

Lue koko artikkeli

Voit vaikuttaa

Jotta työrytmi olisi hyvä juuri sinulle, voit suunnitella sen itsellesi sopivaksi. Tai elämäntilanteesi muuttuessa ja paikkakunnan vaihtuessa, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.

Henkilöstöedut tukemaan vapaa-ajan aktiviteetteja

Monipuolinen ja laadukas henkilöstön etupaketti mahdollistaa mukavaa tekemistä vapaa-ajallesi. Voit valita omaa elämäntilannetta tukevia henkilöstöetuja monipuolisesta valikoimasta.

Kouluttautuminen

Panostamme asiantuntijoidemme osaamiseen ja kehittymiseen muun muassa Cor Akatemian avulla. Cor Akatemia on rakennettu asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai kouluttajaksi, niin halutessasi.

Moniammatillinen työyhteisö tukenasi

Kaksin on parempi kuin yksin. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan apunasi on moniammatillinen työyhteisö. Työyhteisössä tuemme, kannustamme sekä konsultoimme toinen toisiamme.