nainen ja tytto lapsi hymyilevat ulkona

Moniammatillisen kuntoutuksen asiantuntijat

Tervetuloa moniammatillisen kuntouksen asiantuntijaksi Coronarialle. Pääset osaksi ammattitaitoista työryhmää, jossa työtä ei tarvitse tehdä yksin vaan tukenasi on moniammatillinen työyhteisö.

Moniammatillinen työskentely ei ole Coronarialla vain sanahelinää. Meillä työskentelee jo 200 työntekijää moniammatillisissa tuotteissa, joissa työryhmä kohtaa asiakasta oman ammattiosaamisensa näkökulmasta. Samassa työryhmässä kuntoutusta luotsaa eteenpäin vaikkapa erikoislääkäri, sosionomi ja psykiatrinen sairaanhoitajaa. Osaamisesi voi olla esimerkiksi neuropsykiatrinen kenttä tai työllistäminen- löydämme sinulle polkuja kasvaa ja kehittyä erityisosaajana.

Tärkein yhteiskumppanimme on Kela ja palveluvalikoimassamme onkin mittava määrä Kelan moniammatillisia tuotteita, joissa jo pelkästään palvelukuvaus ohjaa tekemistä hyvin vahvasti yhdessä tekemiseen.

nuori nainen hymyilee kameraan pipo ja silmalasit paassa

Ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen kentällä työelämäosaaminen ja kuntoutusosaaminen limittyvät vahvasti toisiinsa. Meillä työllisyyttä tukevissa palveluissa haluamme aidosti olla tekemässä muutoksia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Coronarialla ammatillisen kuntoutuksen valmentaja ei ole yksin, vaan valmentajamme muodostavat tiiviin vertaisryhmän, jossa jaetaan tietoa Ivalosta Tammisaareen.

Nuotti, TAITO ja TEAK ovat palveluita, joissa tavoitteena on auttaa asiakastamme kohti työelämää tai opintoja. Tuloksemme ovat hyviä ja uskallammekin luvata, että ihan jokainen valmentajamme pääsee osaksi onnistumistarinoita. Haluamme aidosti kuljettaa asiakkaitamme eteenpäin jokaisen omalla polulla ja antaa valmiuksia jotka kantavat tulevaisuuteen.

Nuotti-tapaamiset olivat merkittävä apu ja tuki koko kuntoutuksen ajan alusta loppuun saakka. Jos itselläni oli päässä jokin solmu, pystyin siitä puhumaan ja aina löysimme ratkaisun, oli asia sitten kouluun tai ylipäänsä elämään liittyvä. Tunsin, että voin olla oma itseni, ja luottamus pelasi. Tapaamisten kautta opin itsestäni paljon erilaisia asioita, joita en ollut aiemmin huomannutkaan.

lapsi ja vanhemmat istuvat sohvaryhmassa ja hymyilevat

Moniammatillinen yksilö- ja perhekuntoutus

Yhteinen asiakas - yhteinen tavoite on moniammatillisen kuntoutuksemme kivijalka. Asiakas on yhteinen, mutta jokainen ammattilainen tuo oman twistinsä mukaan oman koulutustaustansa puolesta. Esimerkiksi LAKU- tai Oma väylä -kuntoutuksessa voit työskennellä osana työryhmää, olitpa sitten  sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, sosionomi, sosiaalityöntekijä tai psykologi.

Viikoittaiset tiimipalaverit, jatkuva työnohjaus, säännölliset asiantuntijoiden tunnit ja koulutukset tukevat yhteisten tavoitteiden toteutumista. Haastavissa asiakastilanteissa on arvokasta, kun asiakkaan pulmia voidaan ratkoa yhdessä ja lähestyä asioita usean eri osaamisnäkökulman kautta. Myös onnistumiset ja ilot ovat yhteisiä.

lapsi kylpylan uima altaassa

Sopeutumisvalmennukset- ja kurssit

On maanantai ja uusi perhekurssi alkaa: Kylpylähotelliin tulee kuusi perhettä. Sinä ja kollegasi kohtaatte perheen kiireettömästi viikon ajan erilaisten harjoitusten ja keskustelujen parissa. Viikosta on tarkoitus luoda asiakkaalle voimaannuttava ja vertaistuellinen, missä toimitte kurssin vetäjinä yhdessä tiimisi kanssa. Ohjaatte yhdessä kollegoidesi kanssa perheitä käyden läpi erilaisia aihealueita.

Sopeutumisvalmennuskurssimme toteutetaan kylpylähotelleissa. Hotellien aktiviteetit ja kaunis ympäröivä luonto ovat jo itsessään kuntouttavia elementtejä.

Yksiköissämme voit työskennellä vaikkapa TULES- kursseilla, joissa asiakas käy päivittäin kotona. Kurssityö sopii ihmiselle, joka rakastaa ryhmänohjausta, sopeutuu nopeasti vaihtuviinkin tilanteisiin, omaa voimavaraistavan työotteen sekä haluaa olla rakentamassa voimauttavia kokonaisuuksia asiakkaillemme.

Tämä voi olla arkeasi, kun työskentelet Coronarian sopeutumisvalmennuskursseilla!

Tuemme sinua onnistumisen polulla

Asiantuntija apuna arjen tekemisessä:

Arjen tukena on esihenkilö, joka on kuntoutusalan ammattilainen. Meille on tärkeää, että arki sujuu hyvin, siksi esihenkilöt ovat pitämässä siitä huolen tiimin puolesta.

Monipuoliset henkilöstöedut:

Monipuolinen ja laadukas henkilöstön etupaketti mahdollistaa mukavaa tekemistä vapaa-ajalla. Kattaviin henkilöstöetuihin kuuluu muun muassa Smartum -liikunta -ja kulttuurisetelit.

Kattava perehdytys:

Perehdytyksemme saa jatkuvasti kiitosta ja autamme sinut alkuun uudessa työssäsi huolellisesti.

Kehitä osaamistasi:

Cor Akatemian kautta osaamisesi kasvaa ja valittavanasi on juuri asiakaskuntasi mukaista koulutusta. Tarjoamme koulutuksia verkossa ja livenä. Cor Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Apua suunnittelutyössä:

Mahdollistamme, että kuntoutusprosessimme ovat ammattilaiselle mahdollisimman sujuvia. Meillä ei tarvitse tehdä suunnittelutyötä yksin, vaan apunasi ovat valmiit mallimme ja pohjamme.

Medifamilia

Hyvinvointi ja parempi arki – monipuolista kuntoutusta lapsille ja aikuisille ympäri Suomen.

Valtakunnallisesti, vuodesta 2006 lähtien on Medifamilia edistänyt eri-ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden hyvinvointia.​ Vuonna 2016 Medifamilia yhdistyi osaksi Coronariaa.

Medifamilia tarjoaa kuntoutusta lapsille ja lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja ikäihmisille ryhmämuotoisina sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskursseina sekä yksilökuntoutuksena.