mies ja nainen keskustelevat hymyillen

Psykoterapeutit

Tervetuloa psykoterapeutiksi Coronarialle! Meillä pääset työskentelemään oman asiantuntemuksesi äärellä joustavassa työympäristössä, jossa tukenasi on lähiesihenkilö sekä tiimi terapia-alan ammattilaisia.

Coronarialla haluamme luoda merkitystä niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin myös yhteiskunnalle. Meille on tärkeää mahdollistaa psykoterapeuteillemme laadukkaan hoitotyön tekeminen päivittäisessä arjessa. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme ovat huippuluokkaa. Tarjoamme monipuolisen työkuvan sekä hyvät tekemisen puitteet. Halutessasi saat myös vaihtelua psykoterapeutin työhösi moniammatillisen kuntoutuksen parista.

Panostamme kouluttautumiseen

Coronarialta löydät edistyneet kouluttautumismahdollisuudet ja jokaisella psykoterapeutilla on henkilökohtainen koulutusbudjetti. Lisäksi kollegiaalinen verkosto mahdollistaa laajasti talon sisäisiä koulutuksia ja osaamisen jakamista.

Coronaria Akatemia on ammatillisen osaamisen ohjelma, joka on avoinna kaikille Coronarialaisille. Pyrimme uudistamaan psykoterapeuttien koulutuksia säännöllisesti, jotta pääset oppimaan tuoreimmista näyttöön perustuvista hoitomuodoista.

Monipuolisesti terapiasuuntaukset ja menetelmät osana työtä

Etsimme erityisesti kognitiivisen, ratkaisukeskeisen, psykodynaamisen ja integratiivisen terapiasuuntauksen osaajia. Arvostamme myös traumaosaamista, pari- ja perheterapeutteja sekä kokemusta lasten ja nuorten terapiasta. Haluamme mahdollistaa sinulle erilaisen menetelmäosaamisen hyödyntämisen ja rohkaisemme jatkokouluttautumaan. Lisäksi olemme käynnistäneet Advisor Board -toimintaa, jonka tehtävänä on ideoida ja tuoda uusia näkökulmia työhösi.

Meillä saat keskittyä ydintekemiseen

Psykoterapeuttina Coronarialla sinulla on mahdollisuus etäassistenttipalveluihin, joissa sopimukset, laskutus ja muu ylimääräinen hoidetaan puolestasi. Näin voit keskittyä täysipainoisesti asiakkaiden kohtaamiseen ja omaan ydinosaamiseesi. Meille hyvinvointisi on tärkeää ja tiedämme, että lähiesihenkilöiden hyvä osaaminen ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti.

Psykoterapeuttina Coronarialla

Joustava työnantaja

Tarjoamme työsuhteen erilaisilla palkkamalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana, myös osa-aikainen työ on mahdollista. Neuvottelemme mielellämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun ja meillä voit tehdä myös etäterapiaa tietyissä terapiamuodoissa.

Uusittuja tiloja tukemaan työtäsi

Viime vuosina olemme uudistaneet useita toimitiloja ympäri Suomen, jotta tilat soveltuisivat psykoterapian harjoittamiseen ja tukisivat hoitosuhteiden rakentamista. Projekti jatkuu ja tiloja uusitaan runsaasti myös tänä vuonna.

Itsenäinen työnkuva yhdistettynä tiimin tukeen

Jokainen meille tuore työntekijä saa oman mentorin, jonka kanssa voi käydä läpi itselle tärkeitä asioita. Tiimi tuo yhteisöllisyyttä ja työpäivän aikana voit vaihtaa ajatuksia kollegasi kanssa. Säännöllinen, välitön keskustelu sekä lähiesihenkilön ja kollegoiden tuki tuovat itsenäiseen työhön sopivasti ulkopuolista näkemystä ja inspiraatiota.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan asiakaskuntaan

Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan asiakaskuntaasi ja hyödyntää menetelmäosaamistasi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Voit esimerkiksi keskittyä vain lasten ja nuorten terapiaan.

OTA YHTEYTTÄ JA KERRON LISÄÄ