mies ja nainen keskustelevat hymyillen

Psykoterapeutit

Tervetuloa psykoterapeutiksi Coronarialle! Meillä pääset työskentelemään oman asiantuntemuksesi äärellä. Tule tekemään juuri sitä työtä, mihin koet suurta paloa.

Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta psykoterapiaa. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme ovatkin huippuluokkaa. Tarjoamme monipuolisen työkuvan sekä hyvät tekemisen puitteet. Halutessasi saat myös vaihtelua psykoterapeutin työhösi; järjestämme ympäri vuoden useita erilaisia kuntoutuskursseja, jossa tekijöinä toimivat moniammatilliset työryhmät. Tervetuloa coronarialaiseksi!

Psykoterapeuttina Coronarialla

Monipuolinen palkkausmalli

Tarjoamme työsopimussuhteen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana, myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Neuvottelemme mielellämme elämäntilanteeseesi sopivasta ratkaisusta.

Panostamme kouluttautumiseen

Meillä on hyvät kouluttautumis-mahdollisuudet, satsaamme työnohjaukseen, talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen jakamiseen. Coronaria Akatemia on ammatillisen osaamisen kehittämisen ohjelma, joka on avoinna kaikille coronarialaisille.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi

Tiedämme, että lähiesimiestyön hyvä osaaminen ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti. Tämän lisäksi tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-edun ja lounaskortin.

Vaihda ajatuksia kollegasi kanssa

Jokainen meille tuore työntekijä saa oman mentorin, jonka kanssa voi käydä läpi itselle tärkeitä asioita.