Hoitajaksi Posiolle

Sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, ollaanko match? Coronarialla työskentely joustaa sinun ehdoillasi. Meillä pääset nauttimaan joustavasta ja monipuolisesta työnkuvasta työkierron mahdollisuudella, Lapin lumoavan luonnon ympäröimänä.

Coronaria tuottaa Posiolla kokonaisulkoistuksena kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, joten työmahdollisuuksia hoitotyön ammattilaiselle löytyy monipuolisesti – jopa kymmeniä. Meillä työskentely joustaa sinun ehdoillasi ja työ voidaan suunnitella toiveidesi mukaan. Työskentely vaihdellen eri yksiköissä on mahdollista.

Yksiköissämme työskentelee monia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, kuten lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja ja lääkäreitä. Eri ammattilaiset tukevat toistensa työtä ja aina on joku, jota konsultoida.

Työ on monipuolista ja työyhteisö ihana. Tulin alun perin tänne käymään ja katsomaan, mutta paikka tuntui heti omalta ja tänne jäin.

Vuodeosaston vastuusairaanhoitaja

Sinustakin Coronarialainen nyt tai tulevaisuudessa?

Meillä työskentelyn etuja

Jokainen työntekijä huomioidaan

Meillä työntekijä ei huku massaan. Jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin, ottaa vastuuta ja kehittää työn sisältöä. Tarjoamme mahdollisuuden yksilölliseen urapolkuun.

Hyvä työyhteisö

Työyhteisömme on pieni ja kotoisa. Meillä on töissä hyvä porukka, jossa työskentely on mukavaa. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä.

Kunnallista työtä yksityisen toimijan eduilla

Yksityisenä toimijana olemme ketteriä ja pystymme kehittämään toimintaamme. Tämän lisäksi tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-edun ja henkilöstöalennukset.

Hyvä esihenkilötyö

Tiedämme, että hyvä esihenkilötyö ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti.

mies ja kaksi lasta kavelee metsassa

Posio on asuinpaikkana luontoihmisen paratiisi

Lapin lumoava luonto tarjoaa rauhallisen ympäristön asua sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa.

Asuminen Posiolla on edullista ja elämä leppoisaa. Lapissa vuodenaikoja on aidosti neljä. Yhteydet muualle Suomeen hoituvat esimerkiksi Kuusamon lentoasemalta tai Rovaniemen ja Kemijärven juna-asemilta.

Tutustu elämään Posiolla

nainen hiihtamassa auringonlaskussa

Joustava työ hyvinvoinnin tukena

Joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta ja Lapin tarjoamista lukuisista harrastusmahdollisuuksista nauttimiseen.

Työaika-autonomia mahdollistaa työaikoihin vaikuttamisen. Meillä voi halutessaan tehdä pidemmän työputken ja nauttia pidemmistä vapaista.

Muuttamassa toiselta paikkakunnalta?

  • Tarjoamme muuttorahan 1000€
  • Autamme asunnon hankkimisessa
Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia

Hoitajana Posiolla

Katso videolta työntekijöidemme kertomana, millaista hoitajana työskentely meillä on.


Ota yhteyttä