Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen

Fysioterapiaa mukavasti kotonasi - Kotitalousvähennys -60%

Saat yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntoutusta mukavasti kotonasi. Fysioterapeuttimme tulevat luoksesi. Vuoden 2024 alusta kotitalousvähennys laajenee koskemaan myös kotona tai palvelutalossa toteutettavia fysioterapia- ja toimintaterapiapalveluita, jolloin verotuksesta saatava kotitalousvähennys on -60% palvelun hinnasta.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä fysioterapiapalveluihimme

Asiakastyytyväisyys 4,7/5

Voit tilata yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntoutusta myös vanhemmallesi

Vanhempasi voi asua kotona, palvelutalossa tai hoivakodissa. Voit tilata hänelle fysioterapeuttimme kotikäynnille. Fysioterapeuttimme kartoittaa ensimmäisellä käyntikerralla vanhempasi toimintakyvyn ja tekee sen pohjalta kuntoutussuunnitelman toiveiden ja tavoitteiden mukaan.

Saat palvelunmaksajana fysioterapiapalvelun hinnasta kotitalousvähennyksen -60%, jonka voit hakea verotuksesta. Fysioterapiapalvelumme ovat helposti tilattavissa esimerkiksi verkkokaupastamme, josta löytyvät kotikäynnin sarjakortit etuhintaan. Verkkokaupasta ostaessasi säästät myös 5€ toimistomaksun. Ostettuasi sarjakortin verkkokaupasta palvelupäällikkömme on sinuun yhteydessä ja voitte sopia ensimmäisestä käynnistä.

Lue kotitalousvähennyksestä

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin meillä kuntoutumisesta