Kuntoutus- ja terapiapalvelut

MONIPUOLISIA terapiapalveluja VALTAKUNNALLISESTI

Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Tarjoamme palveluita KELA:n, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus- ja terapiapalvelut kaikenikäisille asiakkaille tutussa ympäristössä kotona, päiväkodissa tai koulussa. Toteutamme palveluja myös toimipisteissämme tai verkon välityksellä. Palveluyksiköidemme yhteystiedot löydät tästä.

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille voimme turvata kattavat ja laadukkaat kuntoutus- ja terapiapalvelut kustannustehokkaasti. 

Toimintaterapia Puheterapia Fysioterapia Psykologipalvelut Neuropsykologipalvelut Psykoterapia Psykiatripalvelut Neurologipalvelut Kuntoutuskurssit NUOTTI-valmennus

Tavoitteena sujuvampi arki

Parhaat tulokset kuntoutuksessa saavutetaan silloin, kun se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Saumaton yhteistyö asiakkaan ja hänen lähiyhteisön kanssa lisäävät kuntoutuksen vaikuttavuutta ja helpottavat asiakkaan arjen haasteita sekä parantavat elämänlaatua.

AJANVARAUKSET, PAIKKAKYSELYT JA NEUVONTA

Soita p. 010 525 8801
Lähetä sähköpostia: kuntoutus@coronaria.fi

Olemme ensimmäisten joukossa Suomessa hyödyntämässä virtuaalitodellisuutta puhe- ja toimintaterapiassaLue lisää