Kuntoutus- ja terapiapalvelut

MONIPUOLISIA terapiaPALVELUJA VALTAKUNNALLISESTI

Olemme Suomen suurin ja monipuolisin kuntoutus- ja terapiapalveluiden tuottaja. Tarjoamme palveluita KELA:n, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Kunnalle ja sairaanhoitopiirille tämä tarkoittaa sitä, että voimme turvata kattavat ja laadukkaat kuntoutus- ja terapiapalvelut kustannustehokkaasti. 

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus- ja terapiapalvelut kaikenikäisille asiakkaille tutussa ympäristössä kotona, päiväkodissa tai koulussa. Toteutamme palveluja myös toimipisteissämme tai verkon välityksellä. Palveluyksiköidemme yhteystiedot löydät tästä.


Coronarian Kuntoutuspalveluja tarjoavat yrityksemme ovat Coronaria Kuntoutus, Terameri Kuntoutus, Medifamilia, Contextia, Fysikaalinen hoitolaitos Medica ja Neuropsykologipalvelu Frontaali.

Yritysten hallinnon yhteystiedot löydät tästä!


Tavoitteena sujuvampi arki

Parhaat tulokset kuntoutuksessa saavutetaan silloin, kun se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Saumaton yhteistyö asiakkaan ja hänen lähiyhteisön kanssa lisäävät kuntoutuksen vaikuttavuutta ja helpottavat asiakkaan arjen haasteita sekä parantavat elämänlaatua.

Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä.

palvelunumeromme 010 525 8801 

PUHE- JA TOIMINTATERAPEUTTI SEKÄ PSYKOLOGI - ILMOITTAUDU HYVINVOINNIN ILTAPÄIVÄÄN

Tule hakemaan vinkkejä omaan hyvinvointiin ja asiakastyöhön! Hyvinvoinnin iltapäivä järjestetään 11 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Lue lisää
Tule meille töihin - katso video