Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Miesterapeutti painaa sormella naisasiakkaan jalkapohjaa lähikuvassa.

Vyöhyketerapia

Hoitaa kehon häiriötiloja

Vyöhyketerapia (refleksologia) on ikivanha pehmeä terapiamuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä sekä kartoittaa ja hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja.

Terapian lähtökohtana on ajatus, että koko keho heijastuu pienemmässä mittakaavassa jollekin muulle kehon alueelle, esimerkiksi jalkaterään. Kun tätä aluetta tai sen vyöhykkeitä käsitellään, voidaan vaikuttaa kehon eri kohteisiin. Esimerkiksi jalkapohjan paksusuolivyöhykettä käsitellessä pyritään vaikuttamaan paksusuolen toimintaan.

Mihin vyöhyketerapiasta on apua?

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käydään läpi aina koko keho. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen sekä unenlaadun paraneminen. Vyöhyketerapiasta on hyviä kokemuksia myös hormonaalisten häiriöiden hoidossa.

Toteutamme vyöhyketerapiaa sekä toimipisteellämme että kotikäynteinä asiakkaan luona.

Paljaat jalat kavelevat metsassa

Miten vyöhyketerapiaan pääsee?

Vyöhyketerapiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme vastaanotolle voit tulla itsemaksavana asiakkaana ilman lähetettä, lääkärin lähetteellä, palvelusetelin kanssa tai maksusitoumuksella. Varaa aika asiantuntijallemme. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Varaa aika fysioterapeutille