silmahoitajat kavelevat kaytavalla ja hymyilevat

Silmähoitajat

Pidätkö työskentelystä polikliinisessa työympäristössä? Oletko osaava perioperatiivisen hoitotyön tai poliklinikkatyöskentelyn ammattilainen tai aina halunnut tulla sellaiseksi? Kiinnostaako sinua työskentely alan huipputekijöiden kanssa ja osaat tai haluaisit oppia silmätaudeista enemmän?

Meille on tärkeää potilaidemme ja asiakkaidemme kokonaisvaltainen silmien terveys ja haluamme olla sekä kehittämässä että tuottamassa laadullisesti hyvää palvelua ja hoitoa. Meillä työskennellessä silmähoitajana pääset vaikuttamaan prosessien sujumiseen ja luomaan asiakkaille laadukasta palvelukokemusta ja hoitotyötä. Yksiköissämme viihtyy terveydenhuollon ammattilainen, jolle potilaan kohtaaminen, asiakaspalveluhenkisyys, tiimityöskentely ja laadukas tekeminen ovat sydäntä lähellä.

Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee silmätautien erikoislääkäreitä, optikoita ja optometristeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja asiakaspalveluhenkilöstöä. Potilaamme ovat kaiken ikäisiä perustason erikoissairaanhoidon seurantaa ja hoitoa vaativia potilaita, mikä mahdollistaa laajan ja monipuolisen työnkuvan.

Yksiköissämme toteutetaan vastaanottojen lisäksi laser- ja luomitoimenpiteitä, lasiaisinjektioita sekä glaukooma- ja kaihileikkauksia.

silmahoitaja katsoo kameraan ja hymyilee

Lähihoitajan monipuoliset työtehtävät

Coronaria Silmäklinikalla lähihoitajan työnkuva on hyvin laaja. Lähihoitajana voit toimia poliklinikalla lääkärin työparina sekä itsenäistä vastaanottoa pitäen ja silmätutkimuksia tehden. Lähihoitajana osallistuminen asiakaspalvelun eri tehtäviin mahdollistaa monipuolisen työnkuvan eri tiimeissä.

silmahoitajat kavelevat kaytavalla

Sairaanhoitajan työtehtävät

Coronaria Silmäklinikassa osana moniammatillista tiimiä toimisit sairaanhoitajana leikkaussalissa ja silmäinjektioissa sekä poliklinikalla lääkärin työparina tai itsenäistä vastaanottoa pitäen. Sairaanhoitajana voit toimia myös koko toimenpidepolun jokaisessa eri vaiheessa.

Työyhteisössämme arvostetaan sairaanhoitajan asiantuntemusta ja vahvuuksiaan pääsee käyttämään oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Voit kehittää ja syventää osaamista:

Työyhteisössämme arvostetaan asiantuntemusta ja jokainen pääsee käyttämään vahvuuksiaan oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. Ammattitaitoaan voi kehittää myös erityisten vastuualueiden ja sen myötä syntyvän syvemmän osaamisen kautta. Arvostamme koulutusta ja jaamme mielellämme toisillemme konsernistamme löytyvää huippuosaamista. Mikäli olet syventynyt tiettyyn osa-alueeseen ja olet kiinnostunut kouluttamisesta, mentoroinnista ja tiedon jakamisesta, mahdollistamme sinulle siinä kehittymisen.

Tarjoamme sinulle tehdystä työstä:

Vastineeksi positiivisesta ja aktiivisesta työotteestasi tarjoamme sinulle vaihtelevat työpäivät, hyvät työsuhde-edut sekä kehittyvän ja kehittävän työyhteisön.

Koulutamme sinut työtehtävään:

Tiimissämme työskentely mahdollistaa monipuolisen työnkuvan. Sinun ei tarvitse olla silmäalan ammattilainen, sillä koulutamme sinut sellaiseksi.