silmalaakari kasvosuojain leikkaussalivaatteet katsoo kameraan

Silmälääkärit

Meillä Coronarialla silmälääkärinä työskentely on juuri niin monipuolista ja haastavaa kuin itse haluat. Voit työskennellä joko päätoimisesti monipuolisessa työkuvassa tai keskittyä omaan suppeaan erikoisosaamiseen koko- tai osa-aikaisesti. Coronaria Silmäklinikat ja Coronaria Silmäsairaala Helsinki sekä Silmäaseman Silmäsairaalat ja optiset myymälät muodostavat yhdessä ainutlaatuisen kokonaisuuden myös Euroopan mittakaavassa.

Suurin yksikkömme on Coronaria Silmäsairaala Helsingissä Tilkassa. Lisäksi meillä on kuntayksiköt Kotkassa, Forssassa, Raahessa, Kuusamossa ja Heinolassa. Toimimme aidosti julkisen sektorin kumppanina ja järjestämme silmätautien erikoissairaanhoidon palvelut lähipalveluna.

Halutessasi voimme yhdistää työhösi privaattivastaanottoa Silmäaseman toimipisteissä. Silmäasemalla on 16 sairaalaa ja noin 140 optikkoliikettä ympäri Suomen.

Silmäterveyden kokonaisuudessamme työskentelee jo lähes 300 silmälääkäriä ja yhteensä yli 1000 silmäterveyden asiantuntijaa.

silmälääkärin työn parhaat puolet
työntekijöidemme mielestä

  • sairaalatasoinen työ ja julkisen sektorin potilaat
  • työssä pääsee käyttämään laajasti omaa osaamista
  • toimivat konsultaatiomahdollisuudet
  • mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin, työtahtiin ja työnkuvaan
  • sujuva arki ja hoitoprosessit, viihtyisä työilmapiiri
  • ammatillisia kehitysmahdollisuuksia, kannustava palkkaus
  • organisaation sisäisiä koulutuksia kuukausittain
  • henkilökunnan osaaminen koetaan tärkeäksi ja siihen panostetaan
silmalaakarit leikkaussalissa

Mitä sinä arvostat työssäsi?

Silmälääkärinä meillä voit työskennellä laajalla skaalalla julkisella ja yksityisellä sektorilla aina yleisoftalmologiasta suppeaan erityisosaamiseen, optikkoliiketyöhön, silmäkirurgiaan tai tehdä etätöitä.

Meille on tärkeää, että silmälääkärimme voivat ylläpitää ja laajentaa osaamistaan koulutuksilla. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat tyytyväisiä, eikä laadusta tingitä.


Ota yhteyttä