lapsi asiakas ja silmaterveyden ammattilainen tekemassa mittausta

Silmäterveyden ammattilaiset

Coronaria Silmäklinikka on Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Vahvuuksiamme ovat palveluiden korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus. Toimintamme tavoite on mahdollistaa potilaiden silmien erikoissairaanhoito laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman lähellä potilaan asuinpaikkakuntaa.

Järjestämme silmätautien erikoissairaanhoidon palveluita lähipalveluina tällä hetkellä kuudella paikkakunnalla. Suurin yksikkömme on Tilkan Silmäsairaala Helsingissä, ja lisäksi meillä on kuntayksiköt Kotkassa, Heinolassa, Forssassa, Raahessa ja Kuusamossa.

Coronaria on täysin suomalainen terveydenhuollon yritys. Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa.

silmaterveyden ammattilaiset rivissa hymyilevat kameralle

Työyhteisössä tehdään tiivistä yhteistyötä

Meillä työskentelee jo osaava joukko silmäterveyden ja optisen alan ammattilaisia: silmälääkäreitä, optikoita ja optometristeja sekä silmähoitajia. Ammattiryhmät tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä ja arki toimipaikoissamme on sujuvaa. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja laadusta ei tingitä.

Yhteistyö julkisen sektorin kanssa

Toimimme pääasiassa julkisen sektorin kumppanina useilla paikkakunnilla. Järjestämme silmätautien erikoissairaanhoidon palvelut lähipalveluina. Olemme Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus. Olemme silmätautien erikoissairaanhoidon vastuullinen yhteistyökumppani.

Henkilökuntamme on täynnä huippuammattilaisia

Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin. Rekrytoimme vain huippuammattilaisia.

Järjestämme hoitohenkilökunnallemme säännöllistä koulutusta.

Prosessimme ovat mietittyjä ja hiomme niitä jatkuvasti. Ratkaisumme ovat kestäviä kustannuksien ja vaikuttavuuden kannalta.

mies istuu ja kayttaa padia

Ammattitaidon kehittäminen

Panostamme henkilökunnan koulutukseen ja ammattitaitoaan on mahdollista kehittää myös työssä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä silmäsairauksien parissa viihtyisässä työympäristössä! Kurkkaa lisää sinulle sopivista työmahdollisuuksista alta.

silma aseman ammattilaisia ryhmakuvassa

Silmäasema

Tarjoamme Silmäasemalla asiakkaillemme laadukasta näönhuoltoa sekä silmäterveyden tuotteita ja palveluita.

Meillä työskentelee lähes 1000 näkemisen ammattilaista. Työllistämme optikoita, silmälääkäreitä, silmäkirurgeja sekä muita näkemisen ammattilaisia kuten kehysasiantuntijoita, optisia myyjiä ja sairaanhoitajia.

Jokainen työntekijämme on oman työnsä vahvoja ammattilaisia ja koulutammekin työntekijöitämme aktiivisesti.

Silmäaseman rekry