asiakas ja silmaterveyden ammattilainen

Optikot ja optometristit

Oletko silmäsairauksista kiinnostunut optikko tai osaatko jo sairaalaoptikon työtehtävät? Kiinnostaako sinua työskentely alan huipputekijöiden kanssa ja osaat tai haluaisit oppia silmätaudeista enemmän?

Coronaria Silmäklinikalla optikkona toimit poliklinikalla lääkärin työparina sekä itsenäistä vastaanottoa pitäen. Moniammatillisessa tiimissämme työskentelee silmätautien erikoislääkäreitä, optikoita ja optometristeja, sairaanhoitajia, lähihoitajia ja asiakaspalveluhenkilöstöä. Potilaamme ovat kaiken ikäisiä perustason erikoissairaanhoidon seurantaa ja hoitoa vaativia potilaita, mikä puolestaan mahdollistaa laajan ja monipuolisen työnkuvan.

Yksiköissämme toteutetaan vastaanottojen lisäksi laser- ja luomitoimenpiteitä, lasiaisinjektioita sekä kaihi- ja glaukoomaleikkauksia. 

Panostamme hyvään asiakaspalveluun

Meille on tärkeää potilaidemme ja asiakkaidemme kokonaisvaltainen silmien terveys. Haluamme olla sekä kehittämässä että tuottamassa hyvää palvelua ja hoitoa. Meillä työskennellessä pääset vaikuttamaan prosessien sujumiseen sekä luomaan asiakkaille laadukkainta palvelukokemusta ja hoitotyötä. Yksiköissämme viihtyy terveydenhuollon ammattilainen, jolle potilaan kohtaaminen, asiakaspalveluhenkisyys, tiimityöskentely ja laadukas tekeminen ovat sydäntä lähellä.

lapsi ja optikko

Työssä arvostetaan sinun asiantuntemustasi

Työyhteisössämme arvostetaan optikon asiantuntemusta ja jokainen pääsee käyttämään vahvuuksiaan oman kiinnostuksen mukaisesti. Itsenäistä vastaanottoa voi pitää esimerkiksi glaukooma- tai lapsipotilaille. Konsultoitavissa oleva silmälääkäri tuo sujuvuutta ja turvaa vastaanottojen pitämiseen.

nuori nainen etualalla ja toimiston tyontekijoita taustalla rivissa

Työyhteisössä jaamme osaamista toisillemme

Arvostamme koulutusta ja jaamme mielellämme toisillemme konsernistamme löytyvää huippuosaamista. Mikäli olet syventynyt tiettyyn osa-alueeseen ja olet kiinnostunut kouluttamisesta, mentoroinnista ja tiedon jakamisesta, mahdollistamme sinulle siinä kehittymisen.