nainen ja mies ulkoilemassa metsassa

Hoitajaksi Posiolle

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen ydintyötä ilman turhaa säätöä ja byrokratiaa. Joustava ja monipuolinen työnkuva työkierron mahdollisuudella. Vahvan ja moniammatillisen työyhteisön jatkuva tuki sekä ympärillä upea Lapin luonto. Näistä moni vain haaveilee, mutta meillä Coronaria Posiolla se on mahdollista.

Coronaria tuottaa Posiolla kokonaisulkoistuksena kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut, joten työmahdollisuuksia hoitotyön ammattilaiselle löytyy monipuolisesti – jopa kymmeniä. Meillä työskentely joustaa sinun ehdoillasi. Työskentely vaihdellen eri yksiköissä on myös mahdollista.

Yksiköissämme työskentelee monia eri sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, kuten lähihoitajia, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja ja lääkäreitä.
Eri ammattilaiset tukevat toistensa työtä, ja aina on joku, jota konsultoida.

Työ on monipuolista ja työyhteisö ihana. Tulin alun perin tänne käymään ja katsomaan, mutta paikka tuntui heti omalta ja tänne jäin.

Marja-Kaisa, vuodeosaston vastuusairaanhoitaja

Meillä työskentelyn etuja

Jokainen työntekijä huomioidaan

Meillä työntekijä ei huku massaan. Jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin, ottaa vastuuta ja kehittää työn sisältöä.

Hyvä työyhteisö

Työyhteisömme on pieni ja kotoisa. Meillä on töissä hyvä porukka, jossa työskentely on mukavaa. Haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä.

Kunnallista työtä yksityisen toimijan eduilla

Yksityisenä toimijana olemme ketteriä ja pystymme kehittämään toimintaamme. Tämän lisäksi tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-edun ja henkilöstöalennukset.

Hyvä esimiestyö

Tiedämme, että lähiesimiestyön hyvä osaaminen ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti.

mies ja kaksi lasta kavelee metsassa

Posio on asuinpaikkana luontoihmisen paratiisi

Lapin lumoava luonto tarjoaa rauhallisen ympäristön asua sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa.

Asuminen on edullista, eikä vapaa-aikaa tarvitse kuluttaa liikenneruuhkissa istumiseen. Lapissa vuodenaikoja on aidosti neljä. Yhteydet muualle Suomeen hoituvat kätevästi
esimerkiksi Kuusamon lentoasemalta tai Rovaniemen ja Kemijärven juna-asemilta.

Tutustu elämään Posiolla

Nainen ja vanhempi mies kävelemässä metsässä.

Kokemuksia työskentelystä Posiolla

"Posiolla hoitajan työ on monipuolista, ja elämä leppoisaa" - Saija Harjanti, palveluesimies Posio

Lue artikkeli

nainen hiihtamassa auringonlaskussa

Joustava työ hyvinvoinnin tukena

Joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta ja ympäristön tarjoamista lukuisista harrastusmahdollisuuksista nauttimiseen.

Työaika-autonomia mahdollistaa työaikoihin vaikuttamisen. Meillä voi halutessaan tehdä pidemmän työputken ja nauttia pidemmistä vapaista.

MUUTTAMASSA TOISELTA PAIKKAKUNNALTA?

Tarjoamme muuttorahan 1000 €

Autamme asunnon hankkimiseen liittyvissä asioissa

Videot edellyttävät evästeiden sallimista.
Muuta evästeasetuksia

Hoitajana Posiolla

Haemme joukkoomme sosiaali- ja terveysalan nykyisiä ja tulevia ammattilaisia.

Katso videolta työntekijöidemme kertomana, millaista hoitajana työskentely meillä on.


Ota yhteyttä