Silmälääkäriksi Coronaria SIlmäsairaalaan Helsinkiin

Erikoislääkäri Silmälääkäri Työmahdollisuuksia lääkäreille

Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset käyttämään laajasti silmälääkärin ammattitaitoasi ja vaikuttamaan työaikoihin, -tahtiin ja päiviin? Kaupan päälle saat silmätautien ammattilaisista koostuva ja sitoutuneen työyhteisön, joka tekee laadukasta työtä suomalaisten silmäterveyden eteen.

Haemme nyt silmätautien erikoislääkäriä Coronaria Silmäsairaala Helsinkiin (Tilkan Silmäsairaala). Hoidat työssäsi julkisen terveydenhuollon potilaita, ja työnkuvaasi voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan, joko laajasti eri potilasryhmiä sisältäväksi, tai tiettyihin potilasryhmiin keskittyen. Voit tulla työskentelemään meille 5 pvä/viikossa tai muutaman päivän kuukaudessa, miten elämäntilanteeseesi parhaiten sopii.  Työajat ovat sovittavissa joustavasti arkipäiville ja lauantaille klo 8 - 20 välille, ja työtahtiin voit itse vaikuttaa. Takaamme sujuvat arjen, osaavan henkilökunnan ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet.

Mitä?

Silmätautien erikoissairaanhoitoa joko laajasti eri potilasryhmille tai tiettyihin potilasryhmiin keskittyen. Potilaat ovat julkisen terveydenhuollon potilaita.

Missä?

Coronaria Silmäsairaala, Helsinki (Tilkan Silmäsairaala), Mannerheimintie 144

Milloin?

Työajat ovat sovittavissa joustavasti arkipäiville ja lauantaille klo 8 - 20 välille. Työtahtiin voi itse vaikuttaa. Voi tehdä töitä 5 päivää viikossa tai muutaman päivän kuukaudessa.

Kenelle?

Silmätautien erikoislääkärille, joka arvostaa työssä vapautta ja joustavuutta, haluaa käyttää laajasti omaa osaamista ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa pääset käyttämään kattavasti omaa osaamistasi sekä mahdollisuuden kehittyä. Tarjoamme organisaation sisäisiä koulutusmahdollisuuksia kuukausittain. Takaamme sujuvan arjen, osaavan henkilökunnan ja hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Tarjoamme työllesi niin kliinisen kuin hallinnollisenkin tuen, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Palkkaus on suoriteperusteinen ja kannustava, ja meillä voit työskennellä joko työ- tai toimeksiantosuhteessa. Tarvittaessa autamme alkuun ammatinharjoittamisen aloittamisessa.

Coronaria Silmäklinikka tuottaa silmätautien perustason erikoissairaanhoidon palveluita julkisen terveydenhuollon kumppanina valtakunnallisesti. Toiminnassamme korostuvat laatu, asiantuntijuus, osaavat kollegat ja työyhteisön hyvä yhteishenki.


Maria Mikkonen, Coronaria.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Maria Mikkonen
Yhteyspäällikkö
Coronaria Silmäklinikka Oy & Silmäasema Oy
P. 040 763 8914
etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Veera Niiranen, Coronaria.

Veera Niiranen
Yhteyspäällikkö, Etelä-Suomi
Coronaria Silmäklinikka Oy & Silmäasema Oy
Perhevapaalla