Viisi naishoitajaa seisoo ulkona sateenvarjon alla ja hymyilee.

Töihin Coronarialle

100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointialan kasvuyritys

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Ja tulokset kertovat, että olemme siinä myös onnistuneet: niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme tyytyväisyys on huippuluokkaa, ja toimintamallimme on tuonut huomattavia säästöjä asiakkaillemme.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!


Coronarian kolme toimistotyöntekijää katsoo vasemmalle.

Työllistämme usealla eri terveyden alalla

Työllistämme tällä hetkellä yli 3000 ammattitaitoista työntekijää. Tuemme ja kannustamme henkilökuntaa heidän päivittäisessä työssään ja mahdollistamme näin asiakkaille aina parhaan palvelun. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus.

Katso avoimet työpaikat

Monipuolista toimintaa koko Suomen alueella

Toimimme julkisen sairaanhoidon kumppanina ja rinnalla: asiakkainamme on esimerkiksi terveyskeskuksia, aluesairaaloita ja keskussairaaloita. Haluamme, että palvelumme ovat asiakkaidemme saatavilla nopeasti ja helposti palvelun laadusta tinkimättä. Coronaria tuottaa esimerkiksi Kuusamon perustasoiset erikoissairaanhoidon palvelut turvaten asiakkaan nopean ja asianmukaisen hoitoonpääsyn.

arvomme ohjaavat toimintaamme

Jatkuva kehittyminen:

Olemme terveydenhuollon uudistaja ja suunnannäyttäjä. Haastamme jatkuvasti itsemme sekä vanhat toimintamallit ja rakenteet luodaksemme Suomen parhaat terveydenhuollon palvelut.

Yhdessä onnistuminen:

Autamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme uudistamaan suomalaista terveydenhuoltoa. Jokainen meistä on oman työnsä huippuosaaja, joka kantaa vastuunsa ja helpottaa osaltaan muiden työtä.

Helppo saavutettavuus:

Olemme lähellä asiakasta. Meille on helppo tulla, ja tarvittaessa me tulemme asiakkaan luo. Olemme helposti lähestyttäviä myös ihmisinä. Panostamme uuteen teknologiaan parantaaksemme palveluidemme saavutettavuutta.

Vaikuttavat tulokset:

Vahvan osaamisemme ja ihmisestä välittävän asenteemme ansiosta saavutamme vaikuttavia hoitotuloksia kustannustehokkaasti. Samalla pidämme huolta siitä, että henkilöstömme ja asiakkaidemme tyytyväisyys on huipputasoa.

Coronaria lukuina

100 %

suomalainen

3 000

osaajaa

260 M€

liikevaihto

4/5

henkilöstötyytyväisyys

Hae meille nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.