Coronarian naishammaslääkäri työssään.

Hammaslääkäriksi Coronarialle

Meillä tehdään töitä joustavilla työajoilla ja hyvällä tulotasolla

Innovatiivisella työyhteisöllämme on vahva halu kasvaa alansa parhaaksi toimijaksi ja haemmekin jatkuvasti joukkoomme hammaslääkäreitä. Meillä on laajat työmahdollisuudet niin omilla Hammasklinikoillamme kuin kuntakumppaneiden toimipisteissä – aina Posiosta Helsinkiin asti.

Me Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta hammashoitoa, ja henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa.

Coronaria Hammasklinikoita löydät jo 15 ympäri Suomen ja rakennamme uusia yksiköitä selkeän suunnitelmamme mukaan. Olemme myös suun terveydenhuollon aktiivinen kuntakumppani. Tuotamme virka-ajan ulkopuolista päivystystä yhteistoiminta-alueille sekä olemme julkisen terveydenhuollon kumppanina turvaamassa kiireettömän hammashoidon palveluita eri puolilla Suomea. 


Hammaslääkärimme kertovat, miksi viihtyvät meillä:

Hammasklinikan ikoneita.

Olen ylpeä työpaikastani. Olen saanut erilaisia mahdollisuuksia toteuttaa työtäni ja meitä työntekijöitä ja asiakkaita kuunnellaan. Työntekijöillä on mahdollisuus oppia uutta mielenkiintoisten koulutusten avulla ja meitä myös palkitaan onnistumisista erilaisin tavoin. Hyvä työpaikka, suosittelen!

Työntekijän kommentti

Coronaria Hammasklinikan naistyöntekijä ja lapsipotilas nallen kanssa.

Tiimi vertaansa vailla

Työllistämme jo 250 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäriä, suuhygienistia, hammashoitajaa ja välinehuoltajaa. Yhdessä muodostammekin tiimin, joka on vertaansa vailla.

Meillä kuulut huippuasiantuntijoihin, joilla on käytössä maanlaajuinen toimipaikka- ja konsultaatioverkosto. Panostamme alan parhaisiin työskentelyvälineisiin ja viihtyisään työympäristöön, jotta asiantuntijoidemme työ on mahdollisimman vaivatonta.

Coronaria Hammasklinikan mies työntekijät ja potilas.

Meillä työpanostasi arvostetaan

Meillä pystyt itse vaikuttamaan työvuoroihisi ja tekemään työtä omien aikataulujesi mukaan, räätälöimme sopimuksen aina tarpeidesi mukaan. Voit työskennellä haluamasi mukaan palkansaajana tai ammatinharjoittajana ja maksamme työstäsi kilpailukykyisen korvauksen.

Lue alta Kokemuksia hammasklinikoillamme työskentelystä

Coronaria lukuina

100 %

suomalainen

3 000

osaajaa

260 M€

liikevaihto

4/5

henkilöstötyytyväisyys

suun terveys lukuina

250

asiantuntijaa

15

hammasklinikkaa

25

kuntakumppania

4,1/5

henkilöstötyytyväisyys

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Katso avoimet työpaikat alta ja ota meihin yhteyttä! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös sivun lopusta olevalta lomakkeelta.

Mikäli mieluista avointa työpaikkaa ei löydy, jätä yhteystietosi myös siinä tapauksessa – jutellaan uratavoitteistasi sekä työhön liittyvistä toiveistasi lisää!

Susanna Rautiainen, Coronaria.

Susanna Rautiainen
Asiakkuusvastaava
Coronaria suun terveys
P. 040 660 5178
etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Ilkka Tuomaala, Coronaria.

Ilkka Tuomaala
Yhteyspäällikkö
Coronaria suun terveys
P. 040 702 4051

etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Eija Sorsa, Coronaria.

Eija Sorsa
Yhteyspäällikkö
Coronaria suun terveys
p. 040 029 0079
etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Coronaria sydän

Noora Viitanen
Yhteyspäällikkö
Coronaria suun terveys
p. 045 673 0838

etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Jätä yhteystietosi hammaslääkäreiden rekrytointiin