Coronarian erikoissairaanhoidon mieslääkäri istuu sohvalla iPad kädessä.

Lääkäriksi Coronarialle

Osana ainutlaatuista kokonaisuutta

Tervetuloa lääkäriksi meille Coronarialle. Työpaikkana Coronaria sopii erinomaisesti sinulle, joka arvostat ammatillisesti haastavaa ja mielekästä työtä, työn vapautta ja hyviä vaikutusmahdollisuuksia oman työn hallintaan.

Toimintaperiaatteemme Coronarialla on mahdollistaa ihmisten pääsy niin perusterveydenhuoltoon kuin erikoissairaanhoitoon nopeasti ja mahdollisimman lähellä kotiaan kaikkialla Suomessa. Tämän tavoitteen toteuttamiseen tarvitsemme myös sinua, oman alasi asiantuntija, lääkäri ja erikoislääkäri. Tervetuloa coronarialaiseksi!


Iäkkään miehen ja naislääkärin välinen etävastaanotto

Etälääkäriksi perusterveydenhuoltoon tai erikoissairaanhoitoon

Missä päin Suomea sinä työskentelet? Tai missä päin Suomea haluaisit työskennellä? Olemme perustaneet etävastaanottoyksiköitä ympäri Suomen, joten saamme etäyksikön helposti myös lähelle sinua.

Lue lisää


Silmälääkäriksi Coronarialle tai Silmäasemalle

Silmälääkärinä meillä voit työskennellä laajalla skaalalla julkisella ja yksityisellä sektorilla aina yleisoftalmologiasta suppeaan erityisosaamiseen, optikkoliiketyöhön, silmäkirurgiaan tai tehdä etätöitä.

Lue lisää


Mieslääkäri ja naispotilas vastaanotolla pöydän ääressä

Työn parhaat puolet lääkäreiden mielestä

Työn monipuolisuus, kollegat, mutkaton toimintatapa ja ilmapiiri. Siinä erikoislääkäreidemme tärkeimmät nostot siitä, mitä he arvostavat Coronariassa työnantajana ja työpaikkana.

Lue lisää


Vanhempi mies golfaamassa kesällä.

Hyödynnä vapaus muokata työtä

Millainen elämäntilanteesi on? Sopiiko siihen paremmin osa-aikainen työ tai muulla tavoin räätälöity työaika? Erikoislääkärinämme sinulla on vapaus muokata työ omaan elämääsi sopivaksi: pystyt hyvin pitkälle itse määrittelemään työaikasi, miten paljon työskentelet ja millaisessa tahdissa.

Vaaleahiuksinen nainen istuu modernissa talossa pöydän ääressä iPad kädessään.

Valitse elämäntilanteesi mukainen ratkaisu

Erikoislääkärinämme sinun on mahdollista työskennellä oman valintasi ja elämäntilanteesi mukaan joko työsuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrittäjänä. 

Avoimet työpaikat lääkäreille

Sivuiltamme löydät vain osan työmahdollisuuksistamme. Haemme jatkuvasti monen erikoisalan erikoislääkäreitä sekä perusterveydenhuollon ja työterveyshuollon lääkäreitä niin lähi- kuin etävastaanotoille ympäri Suomen. Ole yhteydessä, jos haluat tulla Coronarialle töihin! 

Katso työmahdollisuuksia


Ota yhteyttä nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.

Lääkäri, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.


Niina Lindforsin henkilökuva

Ota yhteyttä

Niina Lindfors
Rekrytointijohtaja
p. 0400 219 864
etunimi.sukunimi@coronaria.fi