Coronaria kuntoutuksen psykoterapeutti ja perhe terapiaistunnossa.

Psykoterapeutiksi Coronariaan

Tervetuloa psykoterapeutiksi Coronariaan! Meillä pääset työskentelemään oman asiantuntemuksesi äärellä. Tule tekemään juuri sitä työtä, mihin koet suurta paloa.

Coronarialla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja laadukasta psykoterapiaa ja henkilöstö- ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Tarjoamme monipuolisen työkuvan sekä hyvät tekemisen puitteet. Halutessasi saat myös vaihtelua psyoterapeutin työhösi; järjestämme ympäri vuoden useita erilaisia kuntoutuskursseja, jossa tekijöinä toimii moniammatilliset työryhmät. Tervetuloa coronarialaiseksi!


Kokemus puhuu – psykoterapeuttina Coronariassa

Haemme jatkuvasti huippujoukkoomme psykoterapeutteja. Psykologi, psykoterapeutti Päivi Poutiainen kertoo, miten hän näkee Coronarian ja omien arvojensa kohtaavan.

Katso avoimet työpaikat


nainen hengittaa syvaan ulkona silmat kiinni

Lempipaikkani

Lempipaikkani on koti erilaisille äänitteille, joiden avulla voit harjoitella mm. rentoutumista, keskittymistä sekä nukahtaa helpommin. Harjoituksia löytyy lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tutustu Lempipaikkaan

Psykoterapeuttina Coronarialla

Monipuolinen palkkausmalli

Tarjoamme työsopimussuhteen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana, myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Neuvottelemme mielellämme elämäntilanteeseesi sopivasta ratkaisusta.

Panostamme kouluttautumiseen

Meillä on hyvät kouluttautumis-mahdollisuudet, satsaamme työnohjaukseen, talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen jakamiseen. Coronaria Akatemia on ammatillisen osaamisen kehittämisen ohjelma, joka on avoinna kaikille coronarialaisille.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi

Tiedämme, että lähiesimiestyön hyvä osaaminen ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti. Tämän lisäksi tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-edun ja lounaskortin.

Vaihda ajatuksia kollegasi kanssa

Jokainen meille tuore työntekijä saa oman mentorin, jonka kanssa voi käydä läpi itselle tärkeitä asioita.


haluatko keskustella uramahdollisuuksistasi meillä?

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.

Jätä yhteystietosi psykoterapeuttien rekrytointiin

  • Lisää liite pdf-muodossa.