Coronaria kuntoutuksen psykoterapeutti ja perhe terapiaistunnossa.

Psykoterapeutin työ

Psykoterapeuttina autat kaiken ikäisiä erilaisissa elämänvaiheissa. Olet osana Coronarian moniammatillista kuntoutusta, jossa työskentelee mm. puheterapeutteja, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, psykoterapeutteja ja psykologeja sekä työelämän asiantuntijoita.


Kokemus puhuu – psykoterapeuttina Coronariassa

Haemme jatkuvasti moniammatilliseen huippujoukkoomme reippaita ja osaavia psykoterapeutteja. Psykologi, psykoterapeutti Päivi Poutiainen kertoo, miten hän näkee Coronarian ja omien arvojensa kohtaavan.

Katso avoimet työpaikat


nainen hengittaa syvaan ulkona silmat kiinni

Lempipaikkani

Lempipaikkani on koti erilaisille äänitteille, joiden avulla voit harjoitella mm. rentoutumista, keskittymistä sekä nukahtaa helpommin. Harjoituksia löytyy lapsille, nuorille ja aikuisille.

Tutustu Lempipaikkaan

Psykoterapeuttina Coronarialla

Monipuolinen palkkausmalli

Tarjoamme työsopimussuhteen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla tai vaihtoehtoisesti ammatinharjoittajana, myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Neuvottelemme mielellämme elämäntilanteeseesi sopivasta ratkaisusta.

Panostamme kouluttautumiseen

Meillä on hyvät kouluttautumis-mahdollisuudet, satsaamme talon sisäisiin koulutuksiin ja osaamisen moniammatilliseen jakamiseen. Coronaria Akatemia on ammatillisen osaamisen kehittämisen ohjelma, joka on avoinna kaikille coronarialaisille.

Huolehdimme työhyvinvoinnistasi

Tiedämme, että lähiesimiestyön hyvä osaaminen ja sen tukeminen on tehokkain työkykyä parantava tekijä. Siksi panostamme siihen vahvasti. Tämän lisäksi tarjoamme työterveyspalvelujen ohella hammashoitoedun ja hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-edun ja lounaskortin.

Palvelupäällikkö Saara Heusala, Coronaria.

Ota yhteyttä ja kerron lisää

Saara Heusala
Johtava psykologi
P.050 322 3335
etunimi.sukunimi@coronaria.fi


Hae meille nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.

Jätä yhteystietosi psykoterapeuttien rekrytointiin

  • Lisää liite pdf-muodossa.