Coronaria Kuntoutuksen puheterapeutti muodostaa huulillaan äännettä ja poika katsoo tablettia.

Puheterapeutiksi Coronariaan

Puheterapeuttimme edistävät asiakkaidemme toiminta- ja kommunikaatiokykyä arjessa. Parhaisiin tuloksiin päästään tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaan, hänen läheisten ja muiden asiakkaan arjessa toimivien henkilöiden kanssa. Tarjoamme korkeatasoisia puheterapia palveluita eri ikäisillä asiakkaille. Tule mukaan osaavaan joukkoomme.


Meillä pääset tekemään puheterapiaa monipuolisesti

Coronarialla puheterapeutti voi toteuttaa puheterapiaa perinteisesti vastaanotolla ja etäterapiaa kotoaan tai Coronarian toimipisteistä käsin. Hankimme ja huolehdimme laitteistosta ja verkosta, jolloin ne ovat paremmat kuin useimpien työ- tai kotivälineet. Kun etäpuheterapiaa tekee etätyönä, tuo se huomattavasti joustavuutta myös oman työn arkeen.

Katso avoimet työpaikat


Interaktiivista etäpuheterapiaa

Etäpuheterapiassa on siirrytty käyttämään uutta interaktiivista Zoom-ohjelmaa. Ohjelma mahdollistaa asiakkaalle interaktiivisen roolin hiiren ja näppäimistön välityksellä, ja jopa nettipelien pelaaminen on mahdollista yhdessä etäterapeutin kanssa! Katso oheinen video ja katso vapaat työpaikat etäpuheterapian parissa alla olevasta linkistä.

Katso avoimet työpaikat

etäpuheterapeuttina toimimisen etuja

Tee työtä missä vaan

Voit tehdä puheterapeutin työtä etänä omasta kotoa, Coronarian toimipisteeltä tai asiakkaan toimitiloissa.

Ei pitkiä työmatkoja

Puheterapeutin työ on usein liikkuvaa ja voi vaatia päivittäin pitkienkin matkojen ajamista autolla. Työpäivät yhdellä paikkakunnalla voivat sopia hyvin esimerkiksi puheterapeutille, jolla on pieniä lapsia.

Vapaus suunnitella työpäivät

Päivän rytmitys voi onnistua paremmin omien toiveiden mukaan, sillä etäterapioita voi pitää helposti tiiviisti peräkkäin tai vielä virka-ajan jälkeen.

Tule tekemään tulevaisuuden työtä

Coronarialla kehitetään jatkuvasti työtapoja henkilöstöä ja asiakkaita kuunnellen. Panostamme uusimpiin ja laadukkaisiin laitteisiin, jotta työnteko on helppoa ja mielekästä.

Etäpuheterapeutti Sanni Lahti työssään

Työharjoittelussa etäpuheterapian parissa

Sanni Lahti suoritti logopedian opintoihinsa kuuluvan loppuharjoittelun Coronarialla. Harjoittelun aikana hän pääsi tutustumaan sekä lähi- että etäpuheterapian maailmaan. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja lue, mitä mieltä Sanni oli etäpuheterapiasta ja millainen hänen harjoittelunsa oli Coronarialla.

Siirry Sannin blogitekstiin


Heräsikö kysymyksiä etäkuntoutuksesta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 
010 525 8801 tai kuntoutus@coronaria.fi

Maija - sano puheterapeutti!

Maijan kaveri arvelee, että Maija tarvitsisi puheterapeuttia, koska ärrä ei vielä ihan suju.  Haemmekin nyt "puhetelapeutteja töihin". Olisitko se sinä?

Puhti-paketit työsi tukena

Puhti-paketit sisältävät Coronarian asiantuntijoiden luomat valmiit tuokiot eri aiheisiin puheterapiaan. Paketit sisältävät laadukkaita terapiamateriaaleja, pelejä, leluja ja kirjoja tuokioita varten sekä kotiharjoitteita mukaan annettavaksi. Puhti soveltuu sekä vastavalmistuneelle että jo kokeneellekin terapeutille.

Hae meille nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.