Aloita hyvinvointisi unesta

Hyvä uni takaa paremman päivän!

Vuodenvaihteen jälkeen moni meistä haluaa parantaa omaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Mistä saisi energiaa syödä terveellisemmin, liikkua enemmän, aloittaa joku uusi harrastus tai ylipäänsä selvitä talven yli arjen kiireissä? Hyvinvoinnin avaimet löytyvät läheltä, ihan perusasioista. Aloita hyvinvointisi unesta!

Hyvin nukkuneena arki sujuu paremmin, mikä näkyy harrastuksissa, työelämässä ja vapaa-ajalla. Hyvien yöunien jälkeen ihminen syö terveellisemmin ja jaksaa liikkua.


Nukutko hyvin?

Hyvät yöunet, terveellinen ravinto ja talven aktiviteetit antavat virtaa, käynnistäen meissä hyvän kierteen. Jos oma vireystilasi ei kuitenkaan ole sellainen, mitä toivoisit sen olevan tai sinulla on jatkuvasti haasteita nukkumisen kanssa, varaa aika Uniklinikalle lääkärin vastaanotolle tai etävastaanotolle.

Mietitään yhdessä, miten saamme sinut nukkumaan paremmin – Aloita hyvinvointisi unesta!

Varaa aika >


ajankohtaista tietoa suoraan sähköpostiisi

Coronaria Uniklinikan uutiskirje sisältää ajankohtaisia asioita unesta, unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja tapahtumistamme. Uniklinikan uutiskirje on maksuton ja se ilmestyy n. kerran kuussa omaan sähköpostiisi.

Ravitsemusterapeutin terveiset

Uusivuosi on monelle se hetki, kun halutaan ryhtyä parantamaan omaa hyvinvointia ja terveyttä, halutaan päästä irti huonoista tavoista ja tehdään hyvinvointilupauksia. Voisiko tämä olla kuitenkin ensisijaisesti hetki pysähtyä ja kysyä itseltä muutama hyvinvointia koskeva kysymys.

  • Mitkä asiat ja tekijät todella tuovat elämääsi iloa ja valoa? Miten voit ylläpitää näitä asioita?
  • Millaisia hyvinvointia ja terveyttä tukevia toistuvia tapoja ja tottumuksia sinulla jo on? Mitkä tekijät näitä vahvistavat?
  • Millaisia muutoksia toivoisit arkeen, jotta voisit paremmin ja saisit nauttia elämästä kokonaisvaltaisemmin?

Hyvinvointi koostuu useasta palasesta, jotka vaikuttavat toisiinsa.
Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin peruspilareita ovat uni, ravitsemus, liikunta ja mielen tasapaino.
Itsestä huolehtiminen kokonaisvaltaisesti on hyvinvointiteko itselle ja myös läheisille.

Me Coronaria Uniklinikalla tuemme sinua hyvinvoinnin tavoitteissasi. Jos oma ruokavaliosi tai suhteesi ruokaan mietityttää, haluat parantaa vireystilaasi tai tavoitteenasi on elämäntapamuutos, löydät meiltä oikean asiantuntija vastaamaan kysymyksiisi ja olemaan avuksesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, tutustu ravitsemusterapiapalveluihimme tai aloita tekemällä ravitsemustestimme.

Tutustu ravitsemusterapiapalveluihin>

Tee ravitsemustesti>

Lue enemmän: