Uniapnean vuosikontrolli sisältää laitteiden ja maskien tarkistuksen.

Uniapnean vuosikontrolli

Kaikki CPAP-laitteet, -maskit ja -tarvikkeet Coronaria Uniklinikalta

Uniapnean vuosikontrolli on keino seurata CPAP-hoidon onnistumista. Myös CPAP-laitteesi ja tarvikkeesi on hyvä tarkistaa ja huoltaa vuosittain. Vuosikontrollissa arvioidaan CPAP-hoitosi onnistuminen sekä laitteen, maskin ja letkun kunto. Asiakkaamme ovat kokeneet tärkeäksi myös kertoa kokemuksistaan hoitajallemme. Hoitajamme kuuntelee ja auttaa ongelmatilanteissa. Heiltä saat parhaat neuvot ja he kannustavat jatkamaan hoitoa eteenpäin.

Suosittelemme CPAP-hoidossa oleville asiakkaillemme hoitokäyntiä vuosittain ammattitaitoisella unihoitajallamme. Laitteet vaativat säätöjä parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi ja käytössä kuluneet varusteet on myös aika ajoin vaihdettava uusiin ja tarkistettava. Meiltä Coronaria Uniklinikalta saat kaikki tarvikkeet, neuvot ja ohjauksen, jotta CPAP-hoitosi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota vuosikontrolliin CPAP-laitteesi, maskit ja letkut mukaan!

Uniklinikan oma verkkokauppa on avattu! Verkkokaupan valikoimasta löydät CPAP-maskit, tarvikkeet ja lahjakortit. Täydennämme tuotevalikoimaa jatkuvasti toiveidenne ja kysynnän mukaisesti. Lue lisää verkkokaupastamme ja tutustu verkkokaupan valikoimaan!


Uniapnean vuosikontrolli hoitajan kanssa

Vuosikontrollilla laatua elämään

Vuosikontrollissa arvioidaan CPAP-hoitosi onnistuminen sekä laitteen, maskin ja letkun kunto. Halutessasi sinut voidaan ohjata ravitsemusterapiaan tai lääkärin konsultaatioon.

Varaa aika vuosikontrolliin soittamalla p. 020 741 9401


PALVELUHINTA
Hoitajan vastaanotto, vuosikontrolli 30 min70,00 €
TUOTTEITA
Nenä- ja sierainmaskit125,00 €
Kokokasvomaski 199,00 €
Letkujen hinnat vaihtelevat laite- ja maskimallista riippuen 50 - 170,00 €