Kysy uniklinikan lääkäriltä. Uniklinikan lääkärit vastaavat heille jätettyihin kysymyksiin.

Kysy Uniklinikan lääkäriltä

Mikä nukkumisessa askarruttaa?

Askarruttaako nukkuminen? Mitä olet aina halunnut tietää unesta? Kysy Uniklinikan lääkäriltä jättämällä kysymyksesi oheisella lomakkeella. Poimimme kysymyksiä lääkäreidemme vastattavaksi. Vastaukset löytyvät erilliseltä sivulta. Lisäksi nostamme kysymys-vastauspareja uutiskirjeeseemme ja julkaisemme niitä some-tileillämme.

Kysy Uniklinikan lääkäriltä

Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella.

  • Pidä kysymyksesi mahdollisimman lyhyenä ja selkeänä. Kysy yhtä asiaa kerrallaan.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

1. Kysymyksiä voi lähettää kuka vain, eikä kysymysten määrää ole rajattu. Kysymykset on pidettävä yksinkertaisena ja kysyä vain yhtä asiaa kerrallaan. Muista valita aihealue. Kysymyksen tulee liittyä nukkumiseen ja uneen.

2. Älä laita kysymyksiin mitään henkilökohtaisia tietojasi, vaan kysy yleisellä tasolla. Kysymyksistä ja vastauksista on hyötyä monelle samoja asioita pohtiville.

3. Ennen kysymysten lähettämistä kannattaa tarkistaa, ettei samaan kysymykseen ole jo ennestään vastausta. Vastauksia voit lukea täältä> Vastaamme samankaltaisiin kysymyksiin vain kerran.

4. Poimimme kysymyksiä lääkärin vastattavaksi kahdesti kuukaudessa ja lääkäri vastaa oman aikataulunsa mukaisesti. Tämän jälkeen kysymys-vastausparit julkaistaan. Kaikkiin kysymyksiin ei voida vastata ja Uniklinikka pidättää oikeuden valikoida kysymykset ja muotoilla niitä.

5. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan verkkosivuillamme, somessa ja uutiskirjeessämme. Jos sinulle ei tule vielä uutiskirjettä, mutta haluaisit sen vastaanottaa kerran kuukaudessa, voit tilata uutiskirjeen helposti täältä.>

Tutustu tietosuojakäytäntöihimme >>


Lisää luettavaa unesta