Laatu ja asiakastyytyväisyys

Laatu ja asiakastyytyväisyys ohjaavat toimintaamme -Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä

Mittaamme asiakaskokemusta ja asiakastyytyväisyyttä jatkuvalla NPS ja asiakastyytyväisyysmittauksella. Käymme palautetta läpi säännöllisesti ja kehitämme toimintaamme sen perusteella. Meille onnistunut asiakaskokemus ja tyytyväiset asiakkaamme ovat sydämen asia. Kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä, olemme onnistuneet työssämme. Hyvä uni takaa paremman päivän – ja tyytyväiset asiakkaat.

Vuoden 2022 asiakastyytyväisyystulokset olivat huippuluokkaa: Koko vuoden NPS oli 90,1 ja kokonaistyytyväisyys palveluumme 4,8/5.


Asiakastyytyväisyys ja NPS

Vuoden 2023 kokonaistulokset:

NPS-lukema voi olla mitä tahansa lukujen -100 ja +100 väliltä. Mitä korkeampi mittarin lukema on, sitä useampi asiakkaamme kertoo suosittelevansa Coronaria Uniklinikkaa. Yli 50:n NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena.

Pelkkä suositteluindeksi ei kerro kokonaistyytyväisyyttä palveluumme. Siksi mittaamme sitä erikseen, kysymällä kokonaistyytyväisyyttä palveluumme asteikolla 1-5.

Asiani otettiin vakavasti positiivisella hengellä. Ei ollut mihinkään kiire. Kannustava ote asioihin.

Olen saanut erittäin hyvää ihmislähtöistä palvelua. Kiitos!

CPAP-hoitaja on ihan paras, on ihan oikeissa hommissa, kiitokset hänelle!

Teillä palvelu pelaa ja potilasta kuunnellaan. Silloin saa sen avun, jota eniten tarvitsee.

Asiantuntevaa ja läsnäolevaa palvelua. Hyvä kokemus. Olette mahtavia, kiitos avusta!

Minua on hoidettu jo vuosia ammattitaitoisesti, kuunnellen ja asianmukaisesti.


Asiakas vastaanotollamme. Laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä.

Laatu syntyy kokemuksesta, asiantuntijoista sekä jatkuvasta mittaamisesta

Palvelumme korkean laadun takeena on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, jonka myöntämisperusteet tarkistetaan vuosittain. Sertifioituun toimintaan kuuluvat unihäiriöiden diagnosointi ja hoito.

Jokainen asiakkaamme saa klinikoiltamme yksilöllistä, laadukasta ja hyvää hoitoa. Tutkimuksemme ovat aina luotettavia ja korkealaatuisia.

Uniklinikoita on yhdeksällä paikkakunnalla ympäri Suomen. Kaikki klinikkamme ovat sertifioituja.

Katso sertifikaatti>


Kuvassa suomalainen maisema. Coronaria on täysin suomalainen yritys. Palveluidemme korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä.

Olemme täysin kotimainen yritys

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100 % kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!


Asiantuntijamme auttavat kaikissa unihäiriöissä. Palveluidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat huippuluokkaa.

Henkilöstömme koostuu ammattilaisista

Kaikki asiantuntijamme työskentelevät suurella sydämellä, mutta myös raudanlujalla ammattitaidolla, jota vahvistamme jatkuvalla koulutuksella. Olemme ylpeitä työntekijöistämme ja heidän osaamisestaan.

  • Unihoitajamme ovat sertifioituja.
  • Kaikki lääkärimme ovat erikoislääkäreitä/erikoistuvia lääkäreitä, jotka ovat perehtyneitä unihäiriöihin ja niiden hoitoon.
  • Vastuulääkärillämme on unilääketieteen erityispätevyys.
  • Vireystilatutkimuksiamme valvoo aina sertifioitu uniteknikko.
  • Kaikilla uniteknikoillamme on vahva kliinisen neurofysiologian tausta.
  • Ravitsemusterapeuttimme ovat laillistettuja.

Unen erikoisosaaja

Me Coronaria Uniklinikalla olemme erikoistuneet, perehtyneet ja keskittyneet unen diagnosointiin ja hoitoon. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme tulevat kohdatuiksi yksilöinä, heidän tarpeensa huomioidaan kokonaisuudessaan ja uniongelmat otetaan aina vakavasti. Meille tärkeää on, että tutkimuksemme ovat aina laadukkaita ja asiakas saa meiltä tarvitsemansa avun nopeasti. Palveluidemme korkea laatu ja asiakastyytyväisyys ohjaavat toimintaamme.


Lue asiakkaidemme kokemuksia