Coronarian sydän valkoisena, sinisellä taustalla

Ajanvaraus ja ajan peruuttaminen

Ajanvaraus ja ajan peruuttaminen Uniklinikalle on helppoa. Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Tutustu ohjeisiin!

Ajanvaraus ja ajan peruuttaminen. Lähikuvassa naisen kädet, joissa puhelin.

Ajanvaraus puhelimitse

Keskitetty ajanvaraus- ja palvelunumeromme on avoinna
ma–to klo 8.30–17.00 ja pe 8.30–15.00

020 741 9401

Soitto 020-alkuiseen yritysnumeroon kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv).
Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään automaattisesti ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Odotattehan linjalla siihen saakka, kunnes kuulette tiedotteen. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei voida rekisteröidä. Tällöin pyydämme teitä ottamaan meihin uudestaan yhteyttä.

Soita nyt>


Ruutupaidallisen miehen kädet tietokoneen näppäimistöllä.

Verkkoajanvaraus

Voit varata ajan helposti verkkoajanvarauksemme kautta lääkärinvastaanotoille, CPAP-hoidon aloitukseen tai ravitsemusterapeutille. Mikäli olet saanut lähetteen, soitamme sinulle kun lähetteesi on saapunut meille.

Varaa aika verkosta>


Ajanvaraus ja ajan peruuttaminen. Lähikuvassa naisen kädet, joissa puhelin.

Ajan peruuttaminen

Jo varatun ajan voi peruuttaa 24 h ennen vastaanoton alkua veloituksetta. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme varatun toiminnon hinnan täysimääräisenä. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse. Verkkoajanvarauksen kautta voi peruuttaa vain verkkoajanvarauksessa varatut ajat. Tällöin tarvitset varausvaiheessa saadun varauskoodin.

Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostitse.

Peruutuksen voi tehdä soittamalla ajanvarausnumeroomme
020 741 9401.

Soita nyt>