Tee ravitsemustesti ja testaa itsesi!

Tee ravitsemustesti!

Syömällä oikein, nukut paremmin.

Tee ravitsemustesti ja testaa ruokailutottumuksiasi. Testin yhtenä tavoitteena on herättää ajatuksia omasta syömisestä sekä unen ja ravinnon välisestä yhteydestä. Ravitsemustesti on Coronaria Uniklinikan ravitsemusterapeutin tekemä.


Aloita ravitsemustesti!

Vastaa seuraaviin kysymyksiin valitsemalla itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Klikkaa lopuksi vastaa -painiketta. Vastaukset tulevat näkyville tälle samalle sivulle.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinnostaako hyvä uni?

Coronaria Uniklinikan uutiskirje sisältää ajankohtaisia asioita unesta, unihäiriöistä ja niiden hoidosta. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja tapahtumistamme. Uniklinikan uutiskirje on maksuton ja se ilmestyy kerran kuussa. Saat sen omaan sähköpostiisi.

Ravitsemusterapia unihäiriöiden hoidon tueksi

Ravitsemuksella on unen lisäksi merkittävä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Ruokailutottumukset ja ruokavalinnat vaikuttavat päiväaikaiseen vireystilaan sekä yöunen laatuun. Jos omat ruokailutottumukset ja vireystila kaipaavat parantamista, varaa aika ravitsemusterapeutin konsultaatioon.

Ravitsemusterapia on lääkkeetöntä hoitoa, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja tilanteet, arvioidaan ja suunnitellaan jokaiselle oma ravitsemushoito. Coronaria Uniklinikalla ravitsemusterapiasta vastaa terveydenhuollon asiantuntija, laillistettu ravitsemusterapeutti. Ravitsemusterapeutin palvelut toteutetaan lähipalveluna Helsingin Uniklinikalla ja etäpalveluina kaikkialle Suomeen.

Lue lisää ravitsemusterapiasta tai tee unitesti