Varttunut pariskunta nukkumassa sängyssä ja miehellä on CPAP-laite.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin palveluseteli

Vill du läsa samma information på svenska? Du kommer till den svenska hemsidan genom att klicka här.

Helsingin ja Järvenpään Coronaria Uniklinikat ovat hyväksytty palvelusetelituottajaksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirissä. Palvelusetelit koskevat uniapneapotilaiden lääkärinvastaanottoa ja uniapneahoidon aloitusta.

Palvelusetelipäätöksessäsi on kerrottu tarkasti, mitä palvelua setelillä voi ostaa. Autamme mielellämme ja kerromme lisää palveluista, johon setelisi on tarkoitettu. Meille voit tulla turvallisin mielin, me olemme uniapnean asiantuntijoita ja meillä on kokemus yli 2 000 CPAP-hoidon aloituksesta.


Palvelusetelin arvo ja palvelut

Palvelusetelin arvo vaihtelee palvelukohtaisesti. Sinulle jää maksettavaksi omavastuu vastaanottokäynnistä. Seurantakäynnistä etänä ei peritä omavastuuta.

  • Lääkärin vastaanottokäynti uniapneapotilaille, asiakkaan omavastuu on 37,20 €.
  • Uniapneahoidon aloituskäynti vastaanotolla ja seurantakäynti etänä (CPAP-hoidon aloitus ja seuranta), asiakkaan omavastuu on 0 €.
  • Uniapneahoidon aloitus- ja seurantakäynti vastaanotolla: Asiakkaan omavastuu on 0 € hoidon aloituksesta sekä 0 € seurantakäynnistä vastaanotolla.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta ajasta tai saman päivän aikana tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet omavastuuosuudesta. Lisätietoa palveluseteliin liittyen saat ajanvarauksestamme.


Esitietolomake lääkärikäynnille tullessa

Mikäli olette tulossa lääkärin vastaanottokäynnille, pyydämme teitä täyttämään esitietolomakkeen etukäteen. Tullessanne CPAP-hoidon aloitukseen esitietolomaketta ei tarvitse täyttää.

Käytössämme on sähköinen asiointipalvelu, joka takaa tietoturvallisen ja luottamuksellisen yhteyden Teidän ja klinikkamme välillä. Sähköiseen asiointipalveluun vaaditaan vahva tunnistautuminen, eli pankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Mikäli ette pysty täyttämään lomaketta sähköisessä asiointipalvelussamme, pyydämme teitä lataamaan, täyttämään ja tulostamaan mukaanne oheisen lomakkeen ja tulemaan vastaanotolle hyvissä ajoin, jotta henkilökuntamme ehtii käsitellä lomakkeenne.

Jos lomakkeen täyttäminen etukäteen on mahdotonta, pyydämme Teitä tulemaan vastaanotolle vähintään 30 minuuttia ennen vastaanottoa.

Sähköiseen asiointipalveluun pääsette alla olevasta linkistä:

Ladattavan ja tulostettavan lomakkeen löydätte alla olevasta linkistä:

Vill du läsa samma information på svenska? Du kommer till den svenska hemsidan genom att klicka här.

Saapumisohjeet Helsingin Uniklinikalle

Helsingin Coronaria Uniklinikka sijaitsee Tilkan Viuhkassa, vanhan
Tilkan sotilassairaalan viereen rakennetussa uudisrakennuksessa, osoitteessa:

Mannerheimintie 164 A, 1. krs
00300 Helsinki

Vastaanotolle saapuessasi ota mukaasi palveluseteli.
Lisäksi tarvitset kuvallisen henkilökortin tai passin henkilöllisyytesi todistamiseksi.

Karttalinkin ja tarkemmat tulo-ohjeet löydät toimipaikan tiedoista:

Saapumisohjeet Järvenpään Uniklinikalle

Järvenpään Uniklinikka sijaitsee Järvenpään apteekkitalossa.

Mannilantie 44, 3. krs
04400 Järvenpää

Karttalinkin ja tarkemmat tulo-ohjeet löydät toimipaikan tiedoista: