CPAP-hoito matkalla onnistuu helpoiten pienen ja keveän matkalaitteen avulla. ResMed AirMini on markkinoiden pienin ja kevein CPAP-laite.

Uniapnean hoito matkalla

AirMini CPAP-laite mahtuu pieneenkin tilaan

Uniapnean CPAP-hoito matkalla ja loma-aikoina on yhtä tärkeää kuin aina muulloinkin. Vaikka lomailu, mökkeily tai veneily tarjoavatkin rentouttavaa vaihtelua arkeen, ei uniapnea katoa minnekään. Pieni ja kevyt CPAP-matkalaite Resmed AirMini on erinomainen ratkaisu paljon matkustaville tai kakkoslaitteeksi esimerkiksi mökille. Laitteen avulla voit nukkua turvallisesti missä vain, herätä virkeänä ja hyvin levänneenä. Älä tingi yöunista ja palautumisestasi, vaan nuku turvallisesti kaikkialla.


Airmini CPAP-laite on älykäs ja todistetusti tehokas

Pieni ja hiljainen

300 g
84 x 52 x 136 mm

Tehokas suorituskyvyltään

Algoritmit samat kuin AirSense sarjassa. Vedetön HumidX-kostutus.

AirMini sovellus puhelimessa

Laite on helposti yhdistettävissä älypuhelimeen AirMini sovelluksella, josta voit seurata hoitosi onnistumista.

Toimii myös ilman verkkovirtaa

Erillinen konvertteri akkua varten on saatavissa.


CPAP-hoito matkalla onnistuu pienen ja kevyen AirMinin avulla. AirMini mahtuu helposti käsilaukkuun tai käsimatkatavaroihin.

CPAP-hoito matkalla on helpointa AirMinin avulla

ResMed AirMini on markkinoiden pienin CPAP-laite, joka on suunniteltu erityisesti matkustaville tai toiseksi laitteeksi esimerkiksi mökille tai veneeseen. Se on kevyt, tehokas ja helppokäyttöinen, eikä se vie paljon tilaa.

AirMini sovelluksen avulla voit seurata hoidon edistymistä omalla älypuhelimella.

AirMini CPAP-laitteessa on vedetön HumidX-kostutus. Letkuun integroidun venttiilin ansiosta vedetön HumidX-kostutin voidaan liittää suoraan maskin ja venttiilin väliin.


Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia

Miten voin hankkia AirMini laitteen?

AirMinit myydään aina klinikoiltamme. Mikäli haluat ostaa laitteen, soita ajanvaraukseemme ja varaa aika hoitajalta laitteen ostoa varten. Hoitajamme neuvoo laitteen käytön ja varmistaa, että säädöt ovat hoitoosi sopivat.

Soita, kysy lisää asiantuntijoiltamme ja varaa aika:

Soita 020 780 6265


Mitä matkalaite maksaa?

Sinun täytyy varata aika laitteen ostamista varten. Hoitajamme katsoo laitteesi puhallusasetukset kuntoon, käy kanssasi läpi maski- ja letkuvaihtoehdot sekä neuvoo laitteen käyttämisessäsi. Tarvittaessa hoitajamme auttaa sinua puhelinsovelluksen asentamisessa. Hoitajakäynnistä veloitetaan aikaperusteisesti:

10 min = 25 €
20 min = 35 €
30 min = 70 €

Yleensä käynti vie aikaa 30 minuuttia. Käyntiin ei lisätä kanta- tai palvelumaksuja.

ResMed AirMini 1 030,00 €

Laitteen lisäksi tarvitset AriMiniin sopivan letkun ja maskin. N20- tai F20-maskit sopivat käytettäväksi AirMinin kanssa. Olemassa oleva maski ja letku kannattaa ottaa mukaan ostotilanteeseen. Hoitajamme voi tarkistaa yhteensopivuuden AirMinin kanssa.

Maski 125 - 199 € (mallista riippuen)
Letku 70 - 170 €
(mallista riippuen)

Tutustu tarkemmin maksuvaihtoehtoihin Hinnasto-välilehdellämme>

Varaa aika AirMinin ostamiseen puhelimitse:


CPAP-laite mukaan lentokoneeseen - tarkista ajantasaiset tiedot lentoyhtiöltäsi. CPAP-hoito matkalla onnistuu erillisen invertterin avulla.

CPAP-laite lentokoneessa

CPAP-laitteen saa yleensä ottaa omien käsimatkatavaroiden lisäksi lentokoneen matkustamoon. Jokaisella lentoyhtiöllä on kuitenkin omat matkatavaroita koskevat säännöt ja ohjeet. Tarkistathan ajankohtaiset tiedot lentoyhtiöltäsi hyvissä ajoin ennen matkaasi. Jos esimerkiksi aiot käyttää CPAP-laitettasi lentomatkan aikana, voit joutua tekemään erillisen ilmoituksen lentoyhtiölle.

Finnairin ohjeet löydät täältä >


Lue Lisää