Suomalainen järvimaisema auringonlaskun aikana.

Lääkäreille

Coronaria Uniklinikka on suomalainen unilääketieteen edelläkävijä. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus unihäiriöiden diagnosoinnista ja hoidosta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat mm. laajat unitutkimukset, uniapneatutkimukset, vireystilamittaukset sekä CPAP-hoidon aloitukset ja seurannat. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen.

Unihäiriöt ovat uusi kansansairaus esimerkiksi pitkäaikaisesta unettomuudesta kärsii 10 -15 % aikuisväestöstä ja uniapneaa sairastaa 300 000 - 400 000 suomalaista. Pitkäaikaisessa unihäiriössä on kyse sairaudesta, joka vaatii lääketieteellisen lähestymistavan. Unihäiriöiden diagnosointi perustuu unitutkimukseen ja potilaan oirekyselyyn. Unihäiriöt ovat hyvin hoidettavissa syyn selvittämisen jälkeen. Potilas voidaan lähettää suoraan Coronaria Uniklinikalle hoitavan lääkärin lähetteellä.

Coronaria Uniklinikka hoitaa niin yksityisiä asiakkaita kuin julkisen puolen asiakkaita.

Potilaan lähettäminen Coronaria Uniklinikalle

Lähetteenä voi toimia SV-3 -lomake tai normaali sairaalalähete, johon kirjataan konsultaatio- ja/tai tutkimuspyyntö ja liitteeksi asiakkaan taustatiedot, sairaudet, lääkitys, unen ja palautumisen haasteet.

Coronaria Uniklinikan palvelut lähettävälle lääkärille:

 • Uneen perehtyneen lääkärin konsultaatio
 • Laaja unitutkimus
 • Uniapneatutkimus
 • Vireystilamittaukset
 • CPAP-hoidon aloitukset ja seurannat
 • Ravitsemusterapeutin vastaanotto

Lähetteeseen kirjataan tutkimuksen / konsultaation maksaja.

Lähetteet voi toimittaa osoitteeseen: asiakaspalvelu.uniklinikka@coronaria.fi

Tummahiuksinen toimistotyöntekijä työpöydän ääressä, sininen paita

LÄHETEKÄYTÄNTÖ

Kirjalliset lähetteet toimitetaan lähimmälle Coronaria Uniklinikalle. Hoitaja ottaa yhteyttä potilaaseen lähetteen saavuttua tutkimusajan varaamiseksi.

 1. Tutkimuspyyntö esimerkiksi laaja unitutkimus, vireystilamittaus
 2. Asiakkaan taustatiedot: sairaudet, lääkitys, unen ja palautumisen haasteet
 3. Lähetteeseen kirjataan tutkimuksen maksaja. Lääkärin lähete on ohjaus potilaan jatkotutkimukseen, ei maksusitoumus
 4. Lähetteen voi tehdä kirjallisena tai sähköisesti.
 5. Uniklinikan hoitaja soittaa potilaalle lähetteen saavuttua ja varaa ajan.
 6. Tutkimuksien jälkeen lausunto tai hoitopalaute lähetetään takaisin lähettäneelle lääkärille.

Hinnasto >

Vaaleahiuksinen iäkkäämpi nainen katsoo kohti ja hymyilee hienoisesti

Lääkäriksi uniklinikalle?

Oletko kiinnostunut työskentelemään Coronaria Uniklinikalla. Haluaisitko kysyä lisää tai keskustella työskentelystä meillä? 

Tarjoamme lääkäreillemme toimivan työympäristön ja potilaillemme laadukkaan, asiantuntevan ja hyvän hoidon. Yrityksemme on 100-prosenttisesti suomalainen.

Täytä yhteydenottolomake, olemme sinuun yhteydessä! 

Jätä yhteydenottopyyntö >


Töissä Coronaria Uniklinikalla

Unilääkäri Janne Kanervisto kohtaa työssään unettomia ihmisiä ja parhaassa tapauksessa pystyy vaikuttamaan potilaan elämänlaatuun ja terveyteen ihan huomattavasti.

–Työni on unettomien ihmisten kohtaamista ja ongelmien syiden selvittelyä. Unihäiriöt ovat toisinaan jatkuneet jopa vuosikymmeniä. Kun uni paranee, monet ovat hoidosta hyvinkin kiitollisia, ja se on palkitsevaa, Kanervisto kuvaa.

Lue lisää

Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia

Avainlippu-logo sinisellä taustalla.

100% SUOMALAINEN

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on 100% kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!


Silmälasipäinen nainen istuu puku päällä tietokoneella.

ISO 9001:2015 -SERTIFIKAATTI

Mittaamme palvelumme vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä osana laadunhallintaamme. Coronarialle ja Helsingin Coronaria Uniklinikalle on myönnetty ISO 9001:2015 Laadunhallintajärjestelmä, joka varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan. Sekä asiakkaiden että henkilöstön tyytyväisyys toimintaamme on kiitettävällä tasolla.


Yhteydenottopyyntö lääkäriltä

Tällä lomakkeella voit jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut työskentelemään Uniklinikalla tai haluat tietää lisää tai antaa meille palautetta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.