Lääkärin vastaanotto Coronaria Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti paremmin nukuttuja öitä.

Hyvä uni takaa paremman päivän

Lääkärin vastaanotto Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti hyvin nukuttuja öitä ja parempaa terveyttä. Meillä uniasiat otetaan vakavasti. Jos oma vireystila ja nukkuminen mietityttää, varaa aika Uniklinikalle lääkärin vastaanotolle. Lääkäri selvittää, tarvitsetko jatkotutkimuksia, laboratoriokokeita tai miten voit muuten hoitaa untasi ja parantaa vireystasoasi.

Ensikäynnillä tapaat uneen perehtyneen lääkärin. Tapaamisen aikana lääkäri tekee unestasi perusteellisen taustakartoituksen, jonka jälkeen hän arvioi yhdessä kanssasi soveltuvinta tutkimuspolkua. Tutkimusmuotoja voivat olla esimerkiksi laaja unitutkimus, suppeampi uniapneatutkimus tai vireystilatutkimus. Saatat saada myös lähetteen laboratoriokokeisiin. Lääkärin vastaanotto voidaan toteuttaa joko lähivastaanottona klinikoillamme tai etävastaanotolla reaaliaikaisen videoyhteyden avulla.

Oman unen tilasta kannattaa käydä keskustelemassa lääkärin kanssa silloinkin, kun ei ole varma tarvitaanko lisätutkimuksia, mutta vireystila ei ole sellainen, kuin sen toivoisi olevan. Älä huolestu, anna me huolehdimme sinusta.


Coronaria Uniklinikan etävastaanotto onnistuu tabletilla, puhelimella tai tietokoneella.

Etävastaanotot Uniklinikalla

Uniklinikan etävastaanotolle pääset paikasta riippumatta kaikkialla Suomessa. Me tuomme asiantuntijat luoksesi!

Tutustu etävastaanottopalveluihin>


Valkoinen rekka-auto ajaa Lapissa lumisella tiellä talvella.

Lääkäri ammattikuljettajan apuna!

Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Laadukas uni on tärkeää myös ammattikuljettajalle.

Varaa aika uneen perehtyneen lääkärin vastaanotolle ja CPAP-hoidon aloitukseen. Uniklinikalla saat sekä diagnoosin hoidon ja CPAP -laitteet nopeasti. Kysy lisää, me autamme!

Lue lisää vireystilatutkimuksista >


Miten varaan ajan Coronaria Uniklinikalle?

Ajanvaraaminen onnistuu niin puhelimitse kuin verkkoajanvarauksemme kautta. Puhelinpalvelumme on auki arkisin ma-to klo 8.30 – 17.00 ja pe 8.30 – 15.00. Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei voida rekisteröidä ja pyydämme tällöin ottamaan meihin uudestaan yhteyttä.

Ajanvarausnumeromme on 020 741 9401.


Lue lisää