Lääkärin vastaanotto Coronaria Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti paremmin nukuttuja öitä. Unettomuuden hoito onnistuu, kun unettomuuden syyt selvitetään. Uniklinikan lääkärit vastaavat kysymyksiin unesta.

Lääkärin vastaanotto

Tervetuloa Uniklinikan lääkärin vastaanotolle. Hyvä uni takaa paremman päivän.

Miksi tulla lääkärin vastaanotolle Uniklinikalle?

Uni on terveytemme tärkein perusta

Uni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti terveyteemme. Huonon nukkumisen syyt on tärkeä selvittää ja hoitaa.

Kaikki lääkärimme ovat uneen perehtyneitä

Lääkärimme haastattelee ja selvittää, tarvitsetko lisätutkimuksia, laboratoriokokeita tai miten muuten voit parantaa vireystasoasi ja nukkumistasi.

Tavoitteena aina syyn mukainenhoito

Unettomuudelle tai huonolle nukkumiselle on aina olemassa joku syy. Me selvitämme mistä huono nukkuminen johtuu. Lääkärimme ovat asiantuntijoita unihäiriöiden tutkimisessa ja hoidossa.

Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti. Meille asiakkaidemme tyytyväisyys hyvin nukuttujen öiden lisäksi on sydämen asia.

Sinun ei tarvitse tietää, johtuuko väsymyksesi huonosta unesta tai oletko riittävän väsynyt, jotta lääkäriin voi tulla. Mietitään yhdessä, mistä väsymyksesi johtuu ja mitä asialle voidaan tehdä.

Lääkärin vastaanotto Coronaria Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti virkeitä päiviä, hyvin nukuttuja öitä ja parempaa terveyttä. Kokeneet lääkärimme selvittävät, tarvitsetko jatkotutkimuksia, laboratoriokokeita tai miten voit muuten hoitaa untasi ja parantaa vireystasoasi. Älä jää yksin murehtimaan huonoa vireystasoasi, huonosti nukuttuja öitä, unettomuutta tai epäilystäsi uniapneasta.

Vastaanotolla lääkärimme tekee perusteellisen taustakartoituksen nukkumisestasi, jaksamisestasi ja vireystilastasi. Taustakartoituksesta selviää, tarvitaanko lisätutkimuksia, esimerkiksi laaja unitutkimus, uniapneatutkimus tai laboratoriokokeita. Lääkärin vastaanotto voidaan toteuttaa joko lähivastaanottona klinikallamme tai etävastaanotolla. Etävastaanotolle pääset kaikkialta Suomesta.


Milloin väsymys ei ole normaalia?

On ihan ok olla välillä väsynyt, mutta jos väsymys on kestänyt pitkään ja vaikuttaa jo arkeen ja toimintakykyyn, on aika tehdä asialle jotain. Väsymykseen myös tottuu helposti.

Oman unen tilasta on hyvä keskustella lääkärin kanssa silloinkin, kun ei ole varma tarvitaanko lisätutkimuksia, mutta vireystila ei ole sellainen kuin sen toivoisi olevan. Älä jää itse murehtimaan, miksi olet väsynyt tai nukutko riittävästi palauttavaa unta. Anna me huolehdimme sinusta.Hinnasto

Lääkäreiden vastaanotot, reseptinuusinnat ja soittoajatHinnat alkaen
Vastaanottokäynti (lähi- tai etävastaanotto) erikoislääkärillä enintään 30 min149,00 €
Vastaanottokäynti (lähi- tai etävastaanotto) erikoislääkärillä enintään 60 min210,00 €
Reseptin uusinta30,00 €
Soittoaika lääkärille 55,00 €

Hintoihin lisätään palvelumaksu 25,00 € ja kantamaksu 2,90 €


Coronaria Uniklinikan etävastaanotto onnistuu tabletilla, puhelimella tai tietokoneella. Epäiletkö unihäiriötä? Tee unitesti.

Etävastaanotot Uniklinikalla

Uniklinikan etävastaanotolle pääset paikasta riippumatta kaikkialla Suomessa. Me tuomme asiantuntijat luoksesi!

Tutustu etävastaanottopalveluihin>


Lääkäri ammattikuljettajan apuna!

Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Laadukas uni on tärkeää myös ammattikuljettajalle.

Varaa aika uneen perehtyneen lääkärin vastaanotolle ja CPAP-hoidon aloitukseen. Uniklinikalla saat sekä diagnoosin hoidon ja CPAP -laitteet nopeasti. Kysy lisää, me autamme!

Lue lisää vireystilatutkimuksista >


Miten varaan ajan Coronaria Uniklinikalle?

Ajanvaraaminen onnistuu niin puhelimitse kuin verkkoajanvarauksemme kautta. Puhelinpalvelumme on auki arkisin ma-to klo 8.30 – 17.00 ja pe 8.30 – 15.00. Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei voida rekisteröidä ja pyydämme tällöin ottamaan meihin uudestaan yhteyttä.

Ajanvarausnumeromme on 020 741 9401.


Lue lisää