Lääkärin vastaanotto Coronaria Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti paremmin nukuttuja öitä.

Hyvä uni takaa paremman päivän

Lääkärin vastaanotto Uniklinikalla on ensimmäinen askel kohti hyvin nukuttuja öitä ja parempaa terveyttä. Meillä uniasiat otetaan vakavasti. Lääkäri selvittää, tarvitsetko jatkotutkimuksia, laboratoriokokeita tai miten voit muuten hoitaa untasi ja parantaa vireystasoasi. Jos oma vireystila ja nukkuminen mietityttää, varaa aika Uniklinikalle lääkärin vastaanotolle.

Vastaanotolla lääkäri tekee perusteellisen taustakartoituksen nukkumisestasi, jaksamisestasi ja vireystilastasi. Taustakartoituksesta selviää, tarvitaanko lisätutkimuksia, esimerkiksi laaja unitutkimus, uniapneatutkimus tai laboratoriokokeita. Lääkärin vastaanotto voidaan toteuttaa joko lähivastaanottona klinikoillamme tai etävastaanotolla vaikka omalta kotisohvaltasi.

Oman unen tilasta on hyvä keskustella lääkärin kanssa silloinkin, kun ei ole varma tarvitaanko lisätutkimuksia, mutta vireystila ei ole sellainen kuin sen toivoisi olevan. Älä jää itse murehtimaan, nukutko riittävästi palauttavaa unta. Anna me huolehdimme sinusta.


Hinnasto

Lääkäreiden vastaanotot, reseptinuusinnat ja soittoajatHinnat alkaen
Vastaanottokäynti (lähi- tai etävastaanotto) erikoislääkärillä enintään 30 min142,50 €
Vastaanottokäynti (lähi- tai etävastaanotto) erikoislääkärillä enintään 60 min200,00 €
Reseptinuusinta28,00 €
Soittoaika lääkärille 55,00 €
Palvelumaksu lääkärin vastaanotto22,50 €

Coronaria Uniklinikan etävastaanotto onnistuu tabletilla, puhelimella tai tietokoneella.

Etävastaanotot Uniklinikalla

Uniklinikan etävastaanotolle pääset paikasta riippumatta kaikkialla Suomessa. Me tuomme asiantuntijat luoksesi!

Tutustu etävastaanottopalveluihin>


Valkoinen rekka-auto ajaa Lapissa lumisella tiellä talvella.

Lääkäri ammattikuljettajan apuna!

Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Laadukas uni on tärkeää myös ammattikuljettajalle.

Varaa aika uneen perehtyneen lääkärin vastaanotolle ja CPAP-hoidon aloitukseen. Uniklinikalla saat sekä diagnoosin hoidon ja CPAP -laitteet nopeasti. Kysy lisää, me autamme!

Lue lisää vireystilatutkimuksista >


Miten varaan ajan Coronaria Uniklinikalle?

Ajanvaraaminen onnistuu niin puhelimitse kuin verkkoajanvarauksemme kautta. Puhelinpalvelumme on auki arkisin ma-to klo 8.30 – 17.00 ja pe 8.30 – 15.00. Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei voida rekisteröidä ja pyydämme tällöin ottamaan meihin uudestaan yhteyttä.

Ajanvarausnumeromme on 020 741 9401.


Lue lisää