Ravitsemusterapia

Unihäiriöiden hoidon tueksi

Laadukas uni syntyy jo päivällä. Koostamalla ateriat oikein, voidaan lisätä päivän tehokkaiden tuntien määrää ja tukea laadukasta yöunta. Ravitsemusterapia täydentää palveluitamme unihäiriöiden kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Kun pahin uupumus on taltutettu ja löytyy taas voimaa ja tahtoa miettiä omia elintapoja, on apunasi Coronaria Uniklinikan oma ravintoterapeutti. Ravitsemuksella unen lisäksi on merkittävä rooli kokonaisvaltaisssa hyvinvoinnissamme. Ruokailutottumukset ja ruokavalinnat vaikuttavat päiväaikaiseen vireystilaan sekä yöunen laatuun.

Ravitsemusterapia on lääkkeetöntä hoitoa, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja tilanteet, arvioidaan ja suunnitellaan jokaiselle oma ravitsemushoito.

Coronaria Uniklinikalla ravitsemusterapiasta vastaa terveydenhuollon asiantuntija, laillistettu ravitsemusterapeutti. Ravitsemusterapeutin palvelut toteutetaan lähipalveluna Helsingin Uniklinikalla ja etäpalveluina kaikkialle Suomeen.

Ravitsemusterapian paketit

1 x käynti

60 min / 135 €

  • Taustan kartoitus ja kokonaiskuvan muodostaminen
  • Asiakaslähtöinen, kohdistettu, yksilöllinen ravitsemusohjaus

3 x paketti

3 x 60 min 405 €

  • Taustan kartoitus ja kokonaiskuvan muodostaminen
  • Asiakaslähtöinen, kohdistettu ja yksilöllinen ravitsemusohjaus
  • Tavoitteiden asettaminen ja seuranta
  • Konkreettinen ohjaus ja työkalut tulevaan

Syö oikein, nuku paremmin

Pienessä ravinto-oppaassa kerromme, miten hyvä ruokarytmi tukee vireystilaa. Oppaassa on myös esimerkki päivän aterioista ja ateriarytmistä.

Kysy lisää ravintoterapeuttimme palveluista ajanvarauksestamme!

P. 020 741 9401

Ravintoterapeutille voi varata itse ajan, vaikka ei olisi vielä Coronaria Uniklinikan asiakas.

Lataa ilmainen ravinto-opas