Hoitajan vastaanotto Coronaria Uniklinikalla auttaa eteenpäin, kun väsymys tuntuu hallitsevan elämää.

Hoitajan vastaanotto- ja neuvontakäynti

Oletko väsynyt, mutta et oikein tiedä miksi? Ovatko aivot sumussa, pinna kireällä ja painokin vain nousee? Väsymyksen kanssa ei kannata jäädä yksin sinnittelemään. Hoitajan vastaanotto on ratkaisu sinulle. Hoitajamme auttaa sinua eteenpäin, kun et tiedä, miten omaa vireystasoa voi lähteä kohentamaan tai onko väsymykselle jotain tehtävissä.

Meillä Coronaria Uniklinikalla on paljon kokemusta väsyneistä asiakkaista. On ihan ok olla välillä väsynyt, mutta jos väsymys vain jatkuu tai vaikuttaa arkeen ja toimintakykyyn, on asialle viimeistään tehtävä jotain. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet, vaikka et tietäisikään, mistä väsymyksesi tai huono vireystasosi johtuu. Anna me autamme.

Hoitajan vastaanotto- ja neuvontakäynti nyt 49 €

Älä anna väsymyksen hallita elämääsi

Vastaanoton tarkoitus on etsiä kanssasi sinulle sopivin hoitopolku ja myös kertoa eri vaihtoehdoista. Joskus pienetkin asiat voivat saada aikaan ison muutoksen. Ammattilaisen on myös helpompi huomata, jos on syytä hakeutua esimerkiksi erikoislääkärin vastaanotolle.

Etävastaanottomme toimivat kaikkialle Suomeen ja etävastaanotolle on helppo ja nopea tulla vaikka kesken työpäivän.

Varaa aika >

Hoitajan vastaanotto auttaa eteenpäin, kun väsymys painaa ja et tiedä, miten asiaa voisi lähteä selvittämään

Kuuntelemme ja välitämme!

Vastaanotolla kokenut hoitajamme kuuntelee sinua ja miettii yhdessä kanssasi, mikä väsymyksen taustalla mahdollisesti voisi olla. Hän ei ohita väsymystäsi tai määrää sinua nukkumaan enemmän tai paremmin. Haluamme aidosti auttaa.

Kysymme ja keskustelemme!

Hoitajamme esittää vastaanoton aikana muutamia tarkentavia kysymyksiä ja auttaa sinua kertomaan oleellisia asioita väsymyksesi taustalta. Vastaanoton tarkoitus on selvittää, mistä saisit parhaimman avun vireystasosi parantamiseksi.

Kerromme eri vaihtoehdoista ja neuvomme eteenpäin!

Hoitajamme kertoo erilaisista vaihtoehdoista, mahdollisista tutkimuksista ja vastaa niihin liittyviin kysymyksiin. Hoitajamme myös osaa kertoa, milloin on syytä varata aika lääkärille. Hän ohjaa sinua eteenpäin ja neuvoo hoitopolussa. Sinä päätät, miten haluat edetä.

Käynti kestää 30 minuuttia. Käyntihinta 49 € sisältää toimisto- ja kantamaksun.

Hoitajan vastaanotto- ja neuvontakäynti onnistuu hyvin etävastaanotolla

Hoitajamme etävastaanotolle pääset kaikkialta Suomesta. Tarvitset vain toimivan internetyhteyden sekä laitteen, jossa on mikrofoni ja kamera. Laite voi olla tietokone, älypuhelin tai tabletti.

Etävastaanoton hyviä puolia ovat helppous ja nopeus. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi siirtymisiin tai pysäköintipaikan etsimiseen. Voit liittyä vastaanotolle helposti vaikkapa mökiltäsi.

Etävastaanotolla asiantuntijamme keskittyy täysin sinuun, kuulee ja näkee sinut reaaliajassa.

Haluatko lukea lisää etävastaanotostamme?

Lue lisää etävastaanotosta>


Missä kulkee normaalin ja epänormaalin väsymyksen raja?

Oman väsymyksen tilaa voi olla hankala hahmottaa jo ihan siitä syystä, että väsymykseen pikkuhiljaa tottuu ja väsymyksestä voi tulla uusi normaali. Tavoitteenamme on varmistaa, että saat parasta mahdollista apua ja tukea väsymystäsi, vireystasoasi ja nukkumista koskevissa haasteissa.

Meille on tärkeää tarjota yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua, jotta voit selättää väsymyksen, elää virkeämpänä ja nukkua hyvin.

Soita tai varaa aika verkosta! Anna me huolehdimme sinusta.


Lisää luettavaa: