Lasillinen maitoa, myslejä ja mustikoita aseteltuna kauniisti pöydälle.

Ravitsemusterapia

Unihäiriöiden hoidon tueksi

Laadukas uni syntyy jo päivällä. Koostamalla ateriat oikein, voidaan lisätä päivän tehokkaiden tuntien määrää ja tukea laadukasta yöunta. Ravitsemusterapia täydentää palveluitamme unihäiriöiden kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Kun pahin uupumus on taltutettu ja löytyy taas voimaa ja tahtoa miettiä omia elintapoja, on apunasi Coronaria Uniklinikan oma ravitsemusterapeutti. Ravitsemuksella unen lisäksi on merkittävä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissamme. Ruokailutottumukset ja ruokavalinnat vaikuttavat päiväaikaiseen vireystilaan sekä yöunen laatuun.

Ravitsemusterapia on lääkkeetöntä hoitoa, jossa huomioidaan yksilölliset tarpeet ja tilanteet, arvioidaan ja suunnitellaan jokaiselle oma ravitsemushoito.

Coronaria Uniklinikalla ravitsemusterapiasta vastaa terveydenhuollon asiantuntija, laillistettu ravitsemusterapeutti. Ravitsemusterapeutin palvelut toteutetaan lähipalveluna Helsingin Uniklinikalla ja etäpalveluina kaikkialle Suomeen.


Ennen ravitsemusterapian vastaanottoa

Pyydämme teitä täyttämään ravitsemuskyselylomakkeen sekä ruokapäiväkirjan kolmelta peräkkäiseltä päivältä ennen vastaanottoa. Ruokapäiväkirjaan tulee täyttää kaikki syödyt ruoat ja juomat. Kaksi päivistä tulisi olla arkipäivää ja yksi viikonloppu- tai vapaapäivä.

Tämän voi tehdä sähköisesti ja lähettää lomakkeet täytettynä sähköisen asiointipalvelun kautta. Mikäli sähköinen asiointi ei onnistu, voi lomakkeet tulostaa ja tuoda täytettynä vastaanotolle.

Ohje sähköisen lomakkeen täyttöön

  1. Kirjaudu sähköiseen asiointipalveluun osoitteessa https://asiointi.coronaria.fi/ravitsemuskysely
    Pääset sivulle suoraan myös ohjeen alla olevasta painikkeesta.
  2. Täytä sähköisessä asiointipalvelussa ravitsemuskysely.
  3. Liitä täytetty ruokapäiväkirja ravitsemuskyselylomakkeen mukaan. Ohjeet lomakkeen liittämiseen löytyvät sähköisen lomakkeen lopusta. Ladattava ruokapäiväkirja löytyy alta ja asiointipalveluun liitetty lomake voi olla koneella täytetty lomake tai valokuva täytetystä lomakkeesta.
Lasillinen maitoa, myslejä ja mustikoita aseteltuna kauniisti pöydälle.

Syö oikein, nuku paremmin

Pienessä ravinto-oppaassa kerromme, miten hyvä ruokarytmi tukee vireystilaa. Oppaassa on myös esimerkki päivän aterioista ja ateriarytmistä.

Kysy lisää ravitsemusterapeuttimme palveluista ajanvarauksestamme!

P. 020 741 9401

Ravintoterapeutille voi varata itse ajan, vaikka ei olisi vielä Coronaria Uniklinikan asiakas.

Lataa ilmainen ravinto-opas

Tummahiuksinen toimistotyöntekijä työpöydän ääressä, sininen paita

Maksuvälineenä käyvät pankkikortit ja yleisimmät luottokortit.

Lisäksi meillä tarjotaan maksuvaihtoehtona Coronaria-tili, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä ja valitsemallasi aikataululla. Coronaria-tilillä maksat niin pienet kuin suuretkin hoitokäyntimaksut osissa. Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Emme kirjoita laskuja yksityisasiakkaille, mutta Coronaria tilillä saat laskun kotiisi ja voit valita itsellesi sopivan maksuohjelman.

Lue lisää Coronaria-tilistä>


Lisää luettavaa