Coronarian lääketieteellinen johtaja Jukka Perälä lukee sanomalehteä sohvalla

Radiologeilla vapautta oman työn hallintaan

Coronaria lääkärin työpaikkana

Radiologi, joka saa vaikuttaa työhönsä oman elämäntilanteen mukaan. Lisänä mielekäs ja haastava työn sisältö. Totta se on: joukko radiologeja työskentelee jo näin ja lisää hyviä tyyppejä tarvitaan, kertoo ylilääkäri Jukka Perälä Coronaria Radiologipalvelusta. Perälä työskentelee Coronarialla myös lääketieteellisen johtajan roolissa.

Mielekästä ja ammatillisesti haastavaa työtä Coronaria Radiologipalvelussa

Vaikutusmahdollisuus omaan työhön, niin että radiologi voi itse määritellä, miten paljon hän työskentelee, millaisessa tahdissa, milloin ja missä.

Näin Perälä kiteyttää radiologien töiden luonteesta Coronaria Radiologipalvelussa.

Coronaria Radiologipalvelu etsii joukkoonsa lisää radiologeja, joilla on mahdollisuus työskennellä oman valinnan ja elämäntilanteen mukaan työsuhteisena tai ammatinharjoittajana.

Lääketieteellinen johtaja Jukka Perälä radiologin työhuoneessa

Työ Coronaria Radiologipalvelussa sopii sellaiselle, joka arvostaa työn vapautta ja sitä, että vaikutusmahdollisuudet oman työn hallintaan ovat avainasemassa.

Radiologi voi valita, millaisissa jaksoissa tai kuinka monena päivänä viikossa hän työtä tekee. Kun työpäivä on sovittu, työnantaja pitää huolen, että se on myös täynnä – ilman hukkatunteja.

Työ samaa kuin sairaalassa

Samalla työ on ammatillisesti kehittävää.

- Ammatillisesti työn sisältö on mielekästä ja haastavaa, sillä käytännössä se on samaa kuin sairaalassa, Perälä sanoo ja viittaa julkisen sektorin palveluihin, joissa Coronaria on kumppanina.

Myös työ osa-aikaisesti omaan elämäntilanteeseen räätälöitynä on käytännössä mahdollista toteuttaa kilpailukykyisen palkan ansiosta. Koulutusta työntekijöille tarjotaan vuosittain Lääkäriliiton suositusten mukainen määrä.

Radiologin on mahdollista työskennellä eri puolilla Suomea, ja työssä toteutuvat työyhteisön kollegiaalinen tuki ja konsultointimahdollisuudet.

– Yksin ei tarvitse jäädä, Perälä kiteyttää.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Terve Median lääkäriportaalissa 26.03.2019. Teksti: Susanna Ekfors. Artikkelia on muokattu ja päivitetty 06/2022.


Kiinnostuitko työskentelystä Coronaria Radiologipalvelussa? Ota rohkeasti yhteyttä!