Coronarian sydän valkoisena, sinisellä taustalla

Ohjeita ajanvaraukseen

Lähikuvassa naisen kädet, joissa puhelin.

Ajanvaraus puhelimitse

Keskitetty ajanvaraus- ja palvelunumeromme on avoinna
ma-to klo 8.30 – 17.00 ja pe 8.30 – 15.00

020 741 9401

Soitto 020-alkuiseen yritysnumeroon kiinteän verkon liittymästä sekä matkaviestinverkon liittymästä maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv).
Mikäli olemme kaikki varattuja tai puhelinpalvelumme on suljettuna, puhelunne rekisteröidään automaattisesti ja soitamme teille takaisin mahdollisimman pian. Odotattehan linjalla siihen saakka, kunnes kuulette tiedotteen. Mikäli teillä on salainen puhelinnumero, automaattista takaisinsoittoa ei voida rekisteröidä. Tällöin pyydämme teitä ottamaan meihin uudestaan yhteyttä.

Ruutupaidallisen miehen kädet tietokoneen näppäimistöllä.

Verkkoajanvaraus

Voit varata ajan helposti verkkoajanvarauksemme kautta lääkärinvastaanotoille, CPAP-hoidon aloitukseen tai ravitsemusterapeutille. Mikäli olet saanut lähetteen, soitamme sinulle kun lähetteesi on saapunut meille.

Siirry verkkoajanvaraukseen >


Ruskeahiuksinen toimistotyöntekijä työpöydän ääressä, sininen paita

Maksullinen palvelunumero

Coronaria Uniklinikan maksullinen palvelunumero on asiantuntijapalvelu unihäiriöihin liittyviin kysymyksiin. Puheluun vastaa aina unihäiriöihin perehtynyt asiantunteva hoitaja Coronaria Uniklinikalta. Hoitaja auttaa sinua eteenpäin unihäiriöiden selvittelyssä ja hoidossa.

Palvelunumero on avoinna
ma-to 8.30 - 16.00 ja pe 8.30 - 14.00
Puhelun hinta on 2,59 € / min + mpm/pvm

p. 0600 15919

Lue lisää puhelinpalvelustamme>