Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
naprapaatti hieroo asiakkaan jalkoja

Naprapatia

Naprapatia on erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Käytetyt tutkimus- ja hoitomenetelmät pyritään perustamaan tieteellisesti tutkittuun näyttöön sekä uusimpiin hoitosuosituksiin.

Naprapaatti on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran rekisteröimä nimikesuojattu terveydenhoitoalan ammattilainen.

Naprapatia on yhdistelmä ohjattua aktiivista kuntouttamista sekä passiivista käsittelyä. Naprapatiassa korostuu hyvän kliinisen diagnostiikan tärkeys ja asiakkaan aktiivinen ohjaaminen nopeiden ja pitkäaikaisten hoitotulosten saavuttamiseksi. Et tarvitse pitkiä hoitosarjoja, vaan usein jo 1-2 käyntiä riittää. Parhaat hoitotulokset tulevat aktiivisen kuntouttamisen kautta.

naprapaatti hieroo käsillä asiakkaan kättä

Miten naprapatiaan pääsee

Naprapatiaan erikoistuneen fysioterapeuttimme vastaanotolle voit tulla itsemaksavana asiakkaana ilman lähetettä, lääkärin lähetteellä, palvelusetelin kanssa tai maksusitoumuksella. Varaa aika asiantuntijallemme. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

Varaa aika fysioterapeutille