Kuntoutuksen työntekijät Ansamaa ja Partanen yhteiskuvassa ulkona kesällä.

Työpaikkana kuntoutus- ja terapiapalvelut

Merkittäviä askelia

Tervetuloa mukavaan porukkaan tekemään työtä, josta pidät ja jolla on merkitystä sinulle, meille ja asiakkaillemme. Työskentelemme ympäri Suomen – Ivalosta Hankoon – lähes 100:ssa Coronarian toimipisteessä.

Meillä olet auttamassa hyvin erilaisia ihmisiä vauvasta vaareihin. Kuntoutus- ja terapiapalveluiden vuoteen mahtuu reilut 100 000 terapiakäyntiä. Tapaamme ihmisiä tilanteen mukaan joko omissa toimitiloissamme tai heille tutuissa ja tärkeissä paikoissa, esimerkiksi kotona, päiväkodissa, koulussa, palvelutalossa ja työpaikoilla. Lisäksi voit hyödyntää meillä etäkuntoutusta ja kehittää sitä edelleen.

Tarjoamme palveluitamme Kelan, kuntien, sairaanhoitopiirien ja vakuutusyhtiöiden asiakkaille. Meille voi tulla myös itsemaksavana asiakkaana.


Kuntoutuksen naispuolinen fysioterapeutti ja miespuolinen asiakas istuvat pöydän ääressä ja nainen esittelee esitietolomaketta.

Arvokasta työtä meiningillä 4,75/5

Se, että panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, näkyy suoraan asiakkaidemme tyytyväisyydessä – ja mikä tärkeintä – hoitotuloksissa.

Meillä on hyvä ilmapiiri, henki ja mahtavat kollegat. Toimitilat ja materiaalit ovat parhaimmasta päästä. 

Olemme hyvästä syystä ylpeitä siitä, mitä teemme, ja ylpeitä toisistamme! Meillä viihdytään ja opitaan uutta. Voit myös olla töissä muutenkin kuin kokoaikaisesti.

Mies ja nainen juttelevat pöydän ääressä ja mies hymyilee, nainen on selin.

Yhdessä parempiin tuloksiin

Sparraamme jatkuvasti toinen toistamme ja tsemppaamme arjessa. Jokainen meille tuore työntekijä saa oman mentorin, jonka kanssa voi käydä läpi itselle tärkeitä asioita. Panostamme perehdytykseen; rauhallinen ja perusteellinen alku kantaa pitkälle.

Me olemme hyvästä syystä ylpeitä siitä, mitä teemme. Asiantuntijamme ovat maamme parhaita, ja jokainen on oman työnsä suvereeni osaaja. Me autamme toisiamme kehittymään ja jaamme osaamistamme.

Kannettava tietokone pöydällä avoinna ja ruudulla Coronarian Akatemian sivu auki.

Parhaista vielä parempia

Panostamme kouluttautumiseen ja siihen, että jokainen saa kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Coronaria Akatemia on henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittymisen ohjelma. Ammattitaidon kehittäminen nostaa työmme laatua ja vaikuttaa suoraan asiakastyytyväisyyteen.

Coronaria Akatemiassa on kolme kokonaisuutta: yleinen perehdytysohjelma, omaan ammattiryhmään liittyvät koulutukset ja räätälöidyt koulutukset. Ne koostuvat verkko-opiskelusta sekä koulutuksista ja valmennuksista.

Lue lisää Coronaria Akatemiasta

Maan parhaat jakamassa osaamistaan

Toimitavassamme on useita voittajia

Toimipisteissämme käydään päivittäin inspiroivia keskusteluja yli ammattirajojen. Konsultoimme toisiamme, opimme toisiltamme ja teemme työtä rinnakkain samojen asiakkaiden kanssa. Toimintatavassamme on useita voittajia – erityisesti asiakkaamme.

Kyseenalaista, tuuleta, reflektoi

Meillä asioita saa kyseenalaistaa, pohtia, miettiä ja pyöritellä. Työnohjaus antaa tilaa oman työn reflektoinnille ja ajatusten tuulettamiselle. Työnohjaajamme ovat henkilöstömme rekrytoimia ja hyväksi havaitsemia.

Tervetuloa Spesialistien tunneille

Kokoonnumme virtuaalisesti yhteen kuuntelemaan talon sisäisten osaajien luentoja mielenkiintoisista aiheista Coronaria Akatemian Spesialistien tunneille. Valitse itsellesi sopivimmat aiheet ja sukella osaavien kollegoiden luennoille jopa viikoittain.

Coronaria lukuina

100 %

suomalainen

2 600

osaajaa

180 M€

liikevaihto

4/5

henkilöstötyytyväisyys

KUNTOUTUS- JA TERAPIAPALVELUT LUKUINA

1000

työntekijää

6

palvelukategoriaa

100

toimipaikkaa

4,8/5

asiakastyytyväisyys

Puheterapeutit äänessä – merkityksellistä työtä Coronariassa

Puheterapeutti Laura Ansamaa ja Lea Partanen sanovat työnsä parhaaksi puoleksi  vuorovaikutuksen asiakkaiden kanssa. Heidän mielestään se onnistuu, sillä Coronariassa välitetään aidosti sekä heistä työntekijöinä että asiakkaista ihmisinä.


Ota yhteyttä ja kerron lisää

Niina Niva
Rekrytointijohtaja
P. 050 562 9466
etunimi.sukunimi@coronaria.fi

Hae meille nyt.

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.

Jätä yhteystietosi rekrytointiin

  • Lisää liite pdf-muodossa.