Coronarian fysioterapeutteja

Fysioterapeutiksi Coronariaan

Fysioterapeutti – haluamme sinut mukaan huippujoukkoomme!

Työskentelemme laaja-alaisesti eri ikäisten asiakkaiden kanssa, niin yksilöterapiaa kuin erilaisia kuntoutuskursseja toteuttaen Hangosta Ivaloon. Olemme moniammatillinen ja Suomen suurin terapiatalo. Tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme!


Monia mahdollisuuksia

Isossa talossa on mahdollista erikoistua ja profiloitua tietyn asiakasryhmän osaajaksi oman mielenkiinnon mukaan. Panostamme kouluttautumiseen ja siihen, että jokainen työntekijämme saa kehittyä ammattilaisena. Seuraamme kuntoutuskenttää ja osaamme reagoida sen mukana. Meiltä löytyy paljon kokemusta ja toimipisteitämme löytyy ympäri Suomen - useilla paikkakunnilla olemme olleet jo yli 30 vuotta.

Aidosti monipuolinen työkenttä

Meillä pääset tekemään monipuolisesti fysioterapeutin työtä. Voit työskennellä esim. vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen parissa, itsemaksavien TULES-asiakkaiden kanssa tai eri kuntoutujaryhmien kanssa kuntoutuskursseillamme. Meillä voit myös tehdä esimerkiksi seniorifysioterapiaa tai alaraajafysioterapiaa, olla selkäspesialisti tai OMT-terapeutti, opiskella psykofyysiseksi fysioterapeutiksi, erikoistua lapsiasiakkaisiin tai tutkia purentaa.

Nainen ja koira istuvat kalliolla ja katsovat maisemaa.

Huiput henkilöstöedut

Haluamme pitää huolta työntekijöistämme ja tarjoammekin työntekijöillemme huiput työsuhde-edut.
- Smartum -setelit
- Yhteistä tekemistä ja kivaa tyhy-toimintaa
- Koulutuksia verkossa ja livenä. Mahdollistamme myös pitkiä koulutuksia kuten NDT, OMT, PSYFY

Panostamme jaksamiseen ja viihtyvyyteen

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja jaksavat työssä. Mikäli työntekijöillämme on tarvetta työhyvinvointia tukeville toimenpiteille mm. coaching tai uneen liittyville asioille, apua on nopeasti saatavilla. Tarjoamme työntekijöille myös ryhmätyönohjausta sekä pidämme säännöllisesti tiimipalavereita. Koulutamme jatkuvasti esihenkilöitä turvataksemme hyvän jokapäiväisen lähiesihenkilötyön. Panostamme myös työympäristön ja asiakkaiden viihtyvyyteen sekä yksikön asiakasryhmälle sopiviin tiloihin. Useita toimipaikkojammme onkin remontoitu ja sisustettu uuden Coronarian ilmeen mukaiseksi.

Sinulla on koko tiimin tuki

IT-tuki on saatavilla omasta talosta ja apu on vain puhelinsoiton päässä. Oma markkinointi- ja myyntitiimimme työskentelee näkyvyytemme eteen jokainen päivä varmistaen terapeuteillemme tasaisen asiakasvirran. Valtakunnallinen asiakaspalvelumme on auki 8-17 ja assistenttimme huolehtivat mm. laskutuksesta. Nämä kaikki mahdollistavat sen, että sinä saat keskittyä terapiatyöhön.


vaikuttavin asiakaskokemus syntyy henkilöstömme käsissä

Asiakkaat ovat meille tärkeitä, joten haluamme keskittyä heihin 100%. Kehitämme ja yhtenäistämme asiakaskokoemusta, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista hoitoa ja sinulle ammattilaisena on selvää mitä asiakkaat meiltä odottavat. Järjestämme asiakkaillemme myös ikimuistoisia päiviä harrastekokeilujen, seikkailupuistokäyntien tai urheilupäivien parissa.

Haluamme, että asiakkaamme löytävät etsimänsä tiedon ja ajanvaraaminen on vaivatonta, joten kehitämme nettisivujamme ja nettiajanvaraustamme jatkuvasti. Ymmärrämme digitalisaation haasteet ja mahdollisuudet - kärkihankkeemme vastaavat näihin myös fysioterapiassa.


TULE MUKAAN Joukkoomme

Etsimme jatkuvasti alansa huippuja tai sellaiseksi aikovia.