Yleisöluento 8.9.2022: Nuku itsesi terveeksi – uni ja unihäiriöt

Tapahtumat
Paikka

Kuusamotalo
Kaarlo Hännisen tie 2
93600 Kuusamo

Aika

Torstai
8.9.2022
klo 17.30–19.00

Luennon sisältö

Hyvä uni on terveytemme tärkein perusta. Huonon nukkumisen vaikutukset voivat olla hyvin moninaiset. Miksi sitten nukumme liian vähän? Hyvä nukkuminen ei ole itsestään selvyys. Siihen täytyy kiinnittää huomiota ja tarvittaessa pyytää apua. Unihäiriöt ovat luultua yleisempiä. Luennon teemoja ovat mm.

  • Miksi uni on niin tärkeää?
  • Mistä tietää, nukkuuko huonosti?
  • Mitä unihäiriöt tarkoittavat?
  • Miten jokainen meistä voi parantaa omaa nukkumistaan ja vireystasoaan?
  • Miten unta voidaan tutkia ja hoitaa?

Tule kuuntelemaan mielenkiintoista asiaa uniterveydestä. Luento itsessään kestää noin tunnin. Luennon loppuun on varattu aikaa yleisökysymyksille.


Luennoitsijamme

Unilääkärimme Janne Kanervisto on kokenut luennoitsija. Hän toimii Coronaria Uniklinikan vastuulääkärinä. Koulutukseltaan Kanervisto on yleislääketieteen erikoislääkäri ja hänellä on unilääketieteen erityispätevyys sekä Eurooppalainen unilääketieteen erityispätevyys.

Kanervistolla on vahva perehtyneisyys unettomuuteen, unettomuuden hoitoon sekä palautumiseen. Kanervisto pitää vastaanottoa Tampereen Uniklinikalla sekä etävastaanottoa kaikkialle Suomeen.

Tervetuloa uniluennollemme Kuusamoon!

Luento järjestetään Kuusamotalon Oulankasalissa torstaina 8.9.2022 klo 17.30–19.00. Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista. Kaikki unesta ja unihäiriöistä kiinnostuneet ovat tervetulleita.


Haluatko lukea lisää unihäiriöistä?