Lääkärin vastaanotto

Jos oma vireystila ja nukkuminen mietityttää, varaa aika Uniklinikalle lääkärin vastaanotolle. Lääkäri selvittää, tarvitsetko jatkotutkimuksia, laboratoriokokeita tai miten voit muuten hoitaa untasi ja parantaa vireystasoasi.

Ensikäynnillä tapaat uneen perehtyneen lääkärin. Tapaamisen aikana lääkäri tekee unestasi perusteellisen taustakartoituksen, jonka jälkeen hän arvioi yhdessä kanssasi soveltuvinta tutkimuspolkua. Tutkimusmuotoja voivat olla esimerkiksi laaja unitutkimus, suppeampi uniapneatutkimus tai vireystilatutkimus. Saatat saada myös lähetteen laboratoriokokeisiin.

Oman unen tilasta kannattaa käydä keskustelemassa lääkärin kanssa silloinkin, kun ei ole varma tarvitaanko lisätutkimuksia.


Lääkäri ammattikuljettajan apuna!

Hyvin nukuttu yö mahdollistaa palautumisen edellisen päivän koitoksista ja uuden päivän aloittamisen virkeänä. Laadukas uni on tärkeää myös ammattikuljettajalle.

Varaa aika uneen perehtyneen lääkärin vastaanotolle ja CPAP-hoidon aloitukseen. Uniklinikalla saat sekä diagnoosin hoidon ja CPAP -laitteet nopeasti. Kysy lisää, me autamme!

Lue lisää vireystilatutkimuksista >