Pysytään pystyssä -ryhmä

Oletko huomannut, että portaiden nousu hengästyttää ja ylähyllyllä olevien tavaroiden ottaminen on muuttunut olkapääkipujen vuoksi hankalaksi? Haluatko virkeyttä ja jaksamista lastenlasten kanssa leikkimiseen? Vai kaipaatko päiviin mukavaa kuntoa ja hyvinvointia ylläpitävää ohjelmaa? Ikääntyminen tuo mukanaan muutoksia kehossa, jotka voivat vaikuttaa itsenäiseen suoriutumiseen, pystyssä pysymiseen sekä sosiaaliseen osallistumiseen ja muistiin.

Pysytään pystyssä – ryhmä on suunniteltu vastaamaan kokonaisvaltaisesti Senioreiden tarpeisiin. Ryhmä on tarkoitettu yli 65-vuotiaille Senioreille, jotka ovat huomanneet jo pieniä muutoksia liikkumisessaan, muistissaan tai arkiaskareista suoriutumisessaan.

Ryhmäkertoja on 8 x 60 min ja ryhmä toteutuu kerran viikossa. Ryhmä maksaa 104 € (13 €/kerta). Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Ryhmän tavoitteet

Ryhmän tavoitteena on edistää liikunnallisten harjoitusten kautta Senioreiden itsenäistä liikkumista, aktiivista arkea sekä sosiaalista osallistumista ja muistitoimintoja. Ryhmäkerrat sisältävät monipuolisesti harjoituksia. Ryhmää muodostaessa fysioterapeuttimme kartoittavat jokaisen asiakkaan yksilöllisen suorituskyvyn ja huomioivat tämän harjoittelussa.

Miten ryhmään pääsee mukaan?

Ryhmään voit osallistua ottamalla yhteyttä valtakunnalliseen ajanvarausnumeroomme ja kertomalla kiinnostuksestasi. Fysioterapeuttimme soittavat sinulle takaisin ja informoivat sinua seuraavasta alkavasta ryhmästä. Ryhmään voi osallistua itsemaksavana asiakkaana sekä kuntien, sairaanhoitopiirien ja Kelan maksusitoumuksella.

Haluatko lisätietoja ryhmästä?

Jätä yhteydenottopyyntösi alle, niin me otamme yhteyttä sinuun.