Olemme Kelan palveluntuottaja ympäri Suomen
Seniorimiesasiakas keppijumppaa seisaaltaan ja fysioterapeutti ohjaa vieressä.

Pysytään pystyssä -ryhmä

Oletko huomannut, että portaiden nousu hengästyttää ja ylähyllyllä olevien tavaroiden ottaminen on muuttunut olkapääkipujen vuoksi hankalaksi? Haluatko virkeyttä ja jaksamista lastenlasten kanssa leikkimiseen? Vai kaipaatko päiviin mukavaa kuntoa ja hyvinvointia ylläpitävää ohjelmaa?

Ikääntyminen tuo mukanaan muutoksia kehossa, jotka voivat vaikuttaa itsenäiseen suoriutumiseen, pystyssä pysymiseen sekä sosiaaliseen osallistumiseen ja muistiin.

Pysytään pystyssä -ryhmä yli 65-vuotiaille senioreille

Pysytään pystyssä -ryhmä on suunniteltu vastaamaan kokonaisvaltaisesti senioreiden tarpeisiin. Ryhmä on tarkoitettu yli 65-vuotiaille senioreille, jotka ovat huomanneet jo pieniä muutoksia liikkumisessaan, muistissaan tai arkiaskareista suoriutumisessaan.

ryhmän tavoitteet

Ryhmän tavoitteena on edistää liikunnallisten harjoitusten kautta senioreiden itsenäistä liikkumista, aktiivista arkea sekä sosiaalista osallistumista ja muistitoimintoja. 

Kahdeksan kertaa yhdessä

Ryhmäkerrat sisältävät monipuolisesti harjoituksia. Ryhmää muodostaessa fysioterapeuttimme kartoittavat jokaisen asiakkaan yksilöllisen suorituskyvyn ja huomioivat tämän harjoittelussa.

  • 8 osallistujaa ryhmässä
  • 8 tapaamiskertaa
  • tapaaminen kerran viikossa
  • yhteensä 104 € (13 €/kerta)
Seniorinainen uimassa uimahallissa

Miten Pysytään pystyssä -ryhmään pääsee

Ryhmään voi osallistua itsemaksavana asiakkaana sekä kuntien, sairaanhoitopiirien ja Kelan maksusitoumuksella.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Valtakunnallinen asiakaspalvelu p. 010 525 8801