Pienin CPAP-laite

Markkinoiden pienin CPAP-laite

Ajankohtaista Uniapnea

ResMed AirMini on pienin CPAP-laite, mitä markkinoilta löytyy. Se on kevyt, tehokas ja helppokäyttöinen. AirMini on helppo ottaa matkalle mukaan, eikä enää tarvitse valita hoidon tehokkuuden, terveyden tai vapauden välillä. AirMini soveltuu niin yöpymiseen hotellissa kuin mökkeillessä.

ResMed airmini älypuhelinyhteydellä

AirMini CPAP-laite on markkinoiden pienin ja hiljaisin kannettava laite. Se on helppokäyttöinen ja helposti yhdistettävissä älypuhelimeen AirMini sovelluksella. Laite soveltuu erinomaisesti säännöllisesti matkustavalle tai toiseksi laitteeksi esimerkiksi mökille.

Laitteessa ei ole akkua, mutta voit käyttää sitä erillisen konvertterin kanssa ilman verkkovirtaa, esimerkiksi asuntoautossa tai sähköttömällä mökillä. Tällöin tarvitset erillisen vapaa-ajan akun.

ResMed AirMini-matkalaite uniapnean hoitoon on saatavilla kaikilta Coronaria Uniklinikoilta. AirMinin hinta on 1 030,00 €, lisäksi tarvitset AirMiniin sopivan letkun ja maskin. N20- tai F20-maskit sopivat käytettäväksi AirMinin kanssa. Mikäli sinulla ei ole sopivaa letkua tai maskia, voit hankkia ne verkkokaupastamme.

Mikäli haluat ostaa AirMini-matkalaitteen, varaa aika hoitajalle, joka opastaa laitteen käytön.

Soita ja kysy AirMini matkalaitteesta:

Tilaa maskit, suodattimet ja muut tarvikkeet Coronaria Uniklinikan verkkokaupasta.


Pieni AirMini on älykäs ja todistetusti tehokas

CPAP-matkalaite AirMini on pienin koskaan valmistettu CPAP-laite. Se painaa ainoastaan 300 g. Laitteen mitat ovat 84 mm x 52 mm x 136 mm. Vaikka laite on pieni, on se suorituskyvyltään erittäin tehokas. Laitteen suorituskyky ja algoritmit ovat aivan samat kuin ResMedin AirSense sarjassa.

AirMini CPAP-laitteessa on vedetön HumidX-kostutus. Letkuun integroidun venttiilin ansiosta vedetön HumidX-kostutin voidaan liittää suoraan maskin ja venttiilin väliin.

Seuraa hoitoasi AirMini-sovelluksella. Voit muokata hoitoa omien tarpeidesi mukaan itsellesi miellyttäväksi ja seurata hoidon edistymistä. Nuku turvallisin mielin kaikkialla.

Voit varata ajan puhelimitse p. 020 741 9401


Katso esittelyvideo AirMinistä:

Videot edellyttävät evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia
AirMinin esittelyvideo

Lue CPAP-hoidosta lisää: