mies ja nainen lenkkeilevat ulkona

Firstbeat hyvinvointianalyysi

Mikä on Firstbeat hyvinvointianalyysi?

Firstbeat Hyvinvointianalyysi on suomalaiseen hyvinvointiteknologian innovaatioon perustuva kolmen vuorokauden mittaus, jossa huomaamattomat mittausanturit iholla mittaavat sydämen sykevälivaihtelusta stressin ja palautumisen tasapainoa. Mittauksen datasta muodostetaan kirjallinen, kattava raportti, josta saat selville muun muassa unen laadun, työpäivän aikaisen palautumisen ja stressin tasapainon, harrastamasi liikunnan terveysvaikutukset sekä kuntotason. Hyvinvointianalyysin avulla selvitetään sinun arkeesi vaikuttavat kuormitustekijät sekä askareet, jotka saavat kehosi palautumaan arjen kiireistä.

Hyvinvointianalyysi sisältää kolmen päivän mittauksen lisäksi mittausdataan ja pitämääsi mittauspäiväkirjaan perustuvan kirjallisen raportin. Tulokset analysoidaan hyvinvointiasiantuntijasi kanssa sekä saat tuloksiisi pohjautuvia kehitysideoita stressin ja palautumisen tasapainon löytämiseksi, sekä esimerkiksi sopivan liikuntamuodon löytämiseen ja unen laadun parantamiseen. Hyvinvointianalyysistä tulevan datan ansiosta tulokset ja niistä annettava palaute on täysin yksilöllistä.

nainen solmii kengannauhoja puiston penkilla

Kenelle hyvinvointianalyysi sopii?

Hyvinvointianalyysi sopii kaikille työikäisille, jotka ovat kiinnostuneita oman hyvinvoinnin monipuolisesta kehittämisestä. Mittaus voidaan kokonaisuudessaan tehdä etäohjauksen avulla ja se voidaan toteuttaa myös ryhmälle, esimerkiksi työyhteisölle.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kaikkein tärkeimmän ihmisen, eli sinun itsesi, hyvinvoinnin kehittäminen kiinnostaa!

Palvelun tarjoaa Coronaria Kuntoutus- ja terapiapalvelut Äänekoski,  ja Coronaria Eurajoki.

Kysy lisää ja varaa aika

Fysioterapeutti Heini Tarvainen, heini.tarvainen@coronaria.fi, p. 040 189 9641 tai fysioterapeutti Sami Nieminen, sami.nieminen@coronaria.fi, 044 231 6111.